Umbrella Academy получава дата на пускане и нов тийзър

Съдържание:

Umbrella Academy получава дата на пускане и нов тийзър
Umbrella Academy получава дата на пускане и нов тийзър
Anonim

Дълго време беше тихо около третия сезон на The Umbrella Academy. Въпреки че имаше много спекулации за бъдещето на сериала, Netflix ни остави да гадаем дълго време. Сега най-накрая дойде времето и имаме повече информация за третия сезон и има какво да очакваме.

Сезон 3 на Umbrella Academy ще бъде излъчен премиерно на 22 юни. Производството на сериала беше приключило от август 2021 г., така че беше просто въпрос на изчакване на окончателната продукция. Във всеки случай, историята на сезон 3 взема обрат, който не е напълно неочакван за феновете на комиксите сред нас.

Историята на Umbrella Academy

Време е академията да се изправи срещу нов вид зло и този път това е неизследвана територия. Всъщност историята на Сезон 3 ще бъде свързана с The Sparrow Academy: нова алтернативна Академия, която наскоро направи своя дебют в комиксите. Какво точно представлява Sparrow Academy и какво ще означава това за третия сезон на сериала, оставяме на въображението.

Освен дата на пускане, Netflix пусна и нов тийзър. Официалният Twitter акаунт на добре познатата поредица Netflix сподели този тийзър със съответната дата на излизане. Според няколко членове на актьорския състав третият сезон е пълен с обрати и неочаквани моменти. Остава да видим каква е целта на Sparrow Academy и как Umbrella Academy, както я познаваме, ще се справи с тази странна ситуация.

Популярна тема