Най-добрите стоки от Междузвездни войни за закупуване преди 4 май

Съдържание:

Най-добрите стоки от Междузвездни войни за закупуване преди 4 май
Най-добрите стоки от Междузвездни войни за закупуване преди 4 май
Anonim

R2-D2 Тамагочи

Всеки, който е гледал Star Wars знае, че R2-D2 е наистина незаменим. Колко пъти този малък дроид е спасявал всичко е наистина безпрецедентно. Вероятно ние не сме единствените, които наистина чувстват нещо относно това да имаме R2-D2.

За щастие това е възможно с това Тамагочи. За съжаление, този R2-D2 не е швейцарският армейски нож от филмите, но, честно казано, също е добра идея да получите някаква морална подкрепа от дроид. Разбира се, че трябва да се погрижите за него, ръждясалата астромеханика не е полезна за никого.

Image
Image

Бюстове

Може да не ви изненада, но голяма част от най-добрите стоки от Star Wars в момента са свързани с The Mandalorian. Това може да е жалко в известен смисъл, но в същото време можем да се върнем към него. Кажете сами, бихте ли казали „не“на бюста на снимката по-горе?

Между другото, тук има някои вариации. Защото Мандалорецът не е единственият, изобразен в такъв бюст. Можете също да изберете Ahsoka Tano или Bo-Katan Kryze. Последният също е изобразен в стил Войни на клонирани, така че не е нужно да оставате изцяло в мандалорски настроения.

Image
Image

Люк Скайуокър с Grogu Funko

През декември 2020 г. един въпрос доминира сред феновете на Star Wars. Кой джедай би отишъл да обучава Грогу. В ретроспекция отговорът всъщност беше донякъде предсказуем, защото въпреки че Асока можеше да бъде Люк Скайуокър, наистина беше джедаят, който се разхождаше из галактиката далеч, далеч по това време.

Това донесе емблематичния момент, когато Люк Скайуокър държеше Грогу в ръцете си. Където има емблематичен момент, Funko Pop! не пропускайте. За щастие се оказа доста хубав Funko.

Image
Image

Комплект модел на Хилядолетния сокол

Понякога неживите обекти се превръщат в герои. Като оставим настрана дроидите, Millennium Falcon е може би най-добрият пример за Междузвездни войни. Следователно можем добре да си представим, че бихте искали да притежавате кораба.

Има много модели за продажба, но този е много красив. Освен това е доста голям, не подценявайте колко място ще ви е необходимо за този комплект модели, след като бъде сглобен. Но когато се сглоби, имате хубава централна част от вашата колекция.

Image
Image

Метална бутилка за пиене

Точно като Funko Pop! бутилката за пиене е продукт, в който всеки франчайз трябва да повярва един ден. За щастие този на тема Междузвездни войни се оказа добре. Подходящ е за топли и студени напитки, което е илюстрирано чрез поставяне на едната страна в тема Dark Side, а другата страна в тема Light Side.

Това може да е малко повече интерпретация от строго необходимото, но фактът остава, че това е хубава бутилка. Плюс това, това е хубав случай на полезна стока. Biggs Darklighter пие вода, така че е страхотно да останеш хидратиран.

Image
Image

Мандалорианска шапка и шал

Не преувеличихме, когато казахме, че там има много красиви мандалорски стоки. За щастие има и голямо разнообразие във видовете стоки. Не искахме да попълваме целия този списък с фигури на Funko Pop!.

Този път имаме работа с шапка и шал. Знаем, че е пролет, но след няколко месеца отново ще стане студено и тогава не можете да дойдете неподготвени. Само си помислете колко хубаво би било да бъдем стоплени от Грогу.

Image
Image

D-O и BB-8 funkos

Възходът на Скайуокър е спорен филм, но има малко филми от Междузвездни войни, които не са. Във всеки случай едно нещо, което не можете да отнемете от филма, е, че въведе доста забавни герои. Вземете например Babu Frik и D-O.

Последният също беше добро дуо с BB-8. Тогава двоен пакет Funko е неизбежен. По този начин имате два сладки дроида наведнъж.

Image
Image

Монопол

Монополът е също толкова противоречив, колкото някои филми от Междузвездни войни. Единият го намира за безполезна игра, другият обича да запълва вечерта с него. Номер три смята, че това е скапана игра, но все пак обича да прекарва вечер с нея - още една прилика с филмите от Междузвездни войни.

Има толкова издания на Monopoly, колкото и хитри типове в Mos Eisley, така че, разбира се, има и Mandalorian Monopoly. Играе ли се различно от монопол? Не, но ако смятате да си провалите вечерта с лоша игра, направете го със стил.

Image
Image

дървен панел Дарт Вейдър

Голи ли са вашите стени? Не за дълго, защото не можете да устоите на този дървен панел. И ние не казваме това само защото Дарт Вейдър заплашва да ни затвори трахеята.

Вероятно би било по-евтино просто да вземете плакат. Но дървеният панел издържа много по-дълго. Освен това има малко по-силно присъствие, точно като самия Вейдър.

Image
Image

Мандалорианска статуя

Фигури и статуетки на любими герои са навсякъде. Следователно не можем да кажем, че сме много изненадани да открием The Mandalorian в тази форма. Трябва да кажем, че това е много съблазнителна статуя.

Можем да кажем малко повече от това, че това е отлично представяне на Мандалориеца. Освен това в чантата му има малък Грогу. Това не е единствената причина да обичаме тази статуя толкова много, но тя наистина помага.

Популярна тема