Финалът на Книгата на Боба Фет се гледа по-добре от Мандалорецът

Съдържание:

Финалът на Книгата на Боба Фет се гледа по-добре от Мандалорецът
Финалът на Книгата на Боба Фет се гледа по-добре от Мандалорецът
Anonim

Според данни от Samba TV, чрез Deadline, последният епизод на Книгата на Боба Фет е бил гледан от 1,5 милиона домакинства в Съединените щати през първите пет дни от пускането. Това е с 36% повече, отколкото финалът на сезон 2 на The Mandalorian успя да постави за същото време. Беше гледано от 1,1 милиона домакинства.

Възможно е да се обясни тази разлика с увеличения брой абонати на Disney+. Сега това е малко по-високо, отколкото през 2020 г., когато се появи сезон 2 на The Mandalorian. Броят на абонатите на Disney+ нарасна дори повече от този на Netflix през 2021 г.

Докато рейтингите на Boba Fett са по-високи от The Mandalorian, The Book of Boba Fett следва същите тенденции като други сериали на Disney+ в други отношения. Почти всички оригинални сериали на платформата привличат много по-малко зрители на финала, отколкото в началото. Финалът на Книгата на Боба Фет привлече около 12% по-малко зрители през първите пет дни в сравнение с първия епизод за същото време.

Книгата на Боба Фет има ли успех?

Като се имат предвид оценките, Дисни вероятно няма да останат недоволни от Книгата на Боба Фет. За съжаление много фенове имат смесени чувства към сериала. И все пак, вероятно ще виждаме добре познатия ловец на глави още по-често, тъй като неговата поредица е част от поредица от тясно преплетени поредици от Междузвездни войни.

Популярна тема