Мандалорианец, Бебе Йода в LEGO Skywalker Saga DLC

Съдържание:

Мандалорианец, Бебе Йода в LEGO Skywalker Saga DLC
Мандалорианец, Бебе Йода в LEGO Skywalker Saga DLC
Anonim

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga вероятно вече е най-голямата LEGO Star Wars игра някога - и може би най-голямата LEGO игра. Но след пускането става още по-голям, поне що се отнася до героите. Играта ще получи седем пакета DLC като част от сезонен пропуск.

При старта, 5 април, пакетите The Mandalorian Season 1 и Solo: A Star Wars Story ще бъдат налични. Това означава, че можете да играете като The Mandalorian, IG-11 и Greef Karga, между другото (Grogu присъства, но за съжаление не може да се играе). Solo, разбира се, ще донесе младите версии на Han и Chewbacca, както и Qi'Ra Tobias Beckett и Enfys Nest, наред с други.

The Classic Characters и Trooper Pack също са налични при стартирането. Те включват герои в стария стил LEGO Star Wars и съответно различни войници. Класическите герои са бонус за предварителна поръчка, но ще бъдат достъпни за всички на по-късна дата.

Какви пакети идват за LEGO Star Wars: Сагата Скайуокър?

В допълнение към тези пакети, още три пакета ще се появят след стартирането. Пакетът A Rogue One: A Star Wars Story ще бъде пуснат на 19 април. На 4 май, Деня на Междузвездни войни, можете да започнете с пакетите The Mandalorian Season 2 и The Bad Batch.

Както споменахме, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ще излезе на 5 април. Играта е достъпна за компютър и всички конзоли. Ако искате да започнете с истинско LEGO, тук сме изброили най-добрите комплекти от Star Wars.

Препоръчано: