Бебето Йода беше почти отрязано от The Mandalorian

Съдържание:

Бебето Йода беше почти отрязано от The Mandalorian
Бебето Йода беше почти отрязано от The Mandalorian
Anonim

От момента, в който Мандалорецът се появи за първи път в Disney+, тогава съвсем нова услуга за стрийминг с поредицата Междузвездни войни като единственото ново съдържание, той веднага се превърна в тенденция. Не заради главния герой, а заради бебето Йода, което се появява в края на първия епизод.

Сладкият герой завладя сърцата на хората по целия свят за рекордно кратко време, дори и на тези, които не знаят нищо за Междузвездни войни. Беше близо само ако Бейби Йода изобщо не беше в The Mandalorian, според интервю на Vanity Fair с продуцентите Дейв Филони и Джон Фавро.

Съмненията относно Baby Yoda се дължаха главно на оригиналното концептуално изкуство, което включваше героя, пълен с бръчки и зверски ръце. Едва след част от концептуалното изкуство на Крис Алцман, шоурънърите бяха убедени да включат Грогу, както наистина се нарича Бейби Йода, в сериала и да дадат толкова голяма роля.

Какво ще се случи с Baby Yoda?

Досега Grogu играе важна роля в историята на The Mandalorian. Единственият въпрос е дали ще го видим отново в сериала или поне в сезон 3. В края на The Mandalorian сезон 2, Din Djarin се сбогува с героя, за да може да започне да тренира с Люк Скайуокър.

Популярна тема