Новата Assassin's Creed с героя на Valhalla Basim е в процес на разработка

Съдържание:

Новата Assassin's Creed с героя на Valhalla Basim е в процес на разработка
Новата Assassin's Creed с героя на Valhalla Basim е в процес на разработка
Anonim

За играчите на Assassin's Creed Valhalla името Basim ще бъде познато. Eivor скоро се среща с убиеца по време на неговото приключение и също е важен герой в историята. Вероятно ще научим повече за миналото на Basim, тъй като се твърди, че следващият Assassin's Creed е изцяло за героя.

Това е според публикация на Bloomberg. Говори се, че играта първоначално е била разширение за Valhalla, но Ubisoft са решили да я направят самостоятелно заглавие. В резултат на това светът няма да бъде толкова голям, колкото например във Valhalla или Assassin's Creed Odyssey. Освен това играта ще се фокусира повече върху стелт механиката, според Bloomberg.

Още Basim в бъдеще

Ubisoft няма да коментира слуховете на Bloomberg, но José Araiza, един от продуцентите на Assassin's Creed Valhalla, вече направи забележително изявление през декември. Тогава Арайза каза в интервю за Eurogamer, че „със сигурност ще видим повече от Basim“.

Следващото разширение ще бъде само Зората на Рагнарок, където можем да поемем ролята на Один и да изследваме света на джуджетата на Сварталфхайм. Това не е район, където ще намерим Басим. Това отново сочи факта, че следващата игра Assassin's Creed първоначално е планирана като DLC и след това е превърната в самостоятелна игра.

Популярна тема