„Премиерата на сезон 3 на Mandalorian е вече през 2022 г.“

Съдържание:

„Премиерата на сезон 3 на Mandalorian е вече през 2022 г.“
„Премиерата на сезон 3 на Mandalorian е вече през 2022 г.“
Anonim

Според TVLine, The Mandalorian Season 3 ще има премиера в Disney+ около Коледа. Това ще съвпадне с предишните дати на пускане на The Mandalorian и други серии от Star Wars. Просто не е ясно дали TVLine потвърждава тази новина от вътрешен източник в Disney или това е спекулирана дата на пускане.

Премиерата на сезон 3 на Mandalorian през декември 2022 г. ще се свърже с последните два сезона на сериала. Премиерата на първия сезон беше през ноември 2019 г., а сезон 2 през октомври 2020 г. И двата сезона приключиха през декември. Поразителното е, че откакто "Междузвездни войни" бяха придобити от Disney, всеки филм от "Междузвездни войни" излиза през декември. Тенденцията всъщност е настроена да продължи с излизането на Rogue Squadron на 23 декември 2023 г., но се твърди, че този филм е отложен поради творчески различия.

2022 ще бъде голяма година за Star Wars

Въпреки че все още трябва да изчакаме и да видим дали третият сезон наистина ще излезе през декември, Disney все още планира да пусне още сериали на Междузвездни войни тази година. След завършването на „Книгата на Боба Фет“също има силно подозрение, че премиерата на сериала на Оби-Уан Кеноби ще бъде през май, вероятно в Деня на Междузвездни войни (4 май). Вторият сезон на Bad Batch също се очаква да бъде излъчен през лятото. И накрая, Междузвездни войни Андор ще има премиера някъде между юли и септември.

Популярна тема