Връща ли се Фери в сезон 3 на Под прикритие?

Съдържание:

Връща ли се Фери в сезон 3 на Под прикритие?
Връща ли се Фери в сезон 3 на Под прикритие?
Anonim

Undercover е популярен оригинал на Netflix на холандски език. В първия сезон агенти под прикритие трябва да хванат Фери Боуман в крачка. Той е наркопрестъпник.

Във втория сезон героят Фери е по-малко видим в сериала, но Netflix компенсира това, като излезе с филма Фери. Този филм е за това как Фери стана това, което е в поредицата. Добра новина за феновете: в сезон 3 той също ще бъде виждан по-често.

Кой е Фери Боуман?

В първия сезон на Под прикритие виждаме Фери Боуман вече големия наркопрестъпник, какъвто е в този момент. Живее на къмпинг със съпругата си. Във филма Фери виждаме как е станал такъв.

Историята започва през 2006 г. По това време Фери работи за хашиш барона Ралф Бинк. Поради нападение над бандата, извършено от група лагеристи от Брабант, Фери е изпратен там от Бинк. Той се свързва отново с мястото, където е израснал. Пътуването го превръща в героя, който е днес. В първи сезон той попада в затвора, а във втория вече не е много важен. Това трябва да се промени в сезон 3.

Image
Image

Какво ще прави Фери в сезон 3?

Фери излиза от затвора в трети сезон. Той е освободен предсрочно, така че трябва да се опита да изгради нормален живот. Имаше промяна в света на екстаза по време на присъдата му. Неговото място на върха в света на XTC е заето от турската двойка Серкан и Лейля Булут. В един момент пътят му се пресича с този на агента под прикритие Боб. Боб вече не е ченге под прикритие. Той беше уволнен за лошо поведение. Освен това над главата му виси съдебно дело и затвор.

Той може да избегне това наказание, ако отново отиде под прикритие за полицията. Убито е младо ченге под прикритие, което е било под прикритие в бандата на Серкан и Лейла Булут. Значи в полицията има къртица и тя трябва да бъде открита. Боб е призован да проникне в бандата, за да разкрие къртицата. За целта той отново минава под прикритие и в един момент също се нуждае от Фери. Фери няма проблем да си върне хората, които са заели мястото му в света на XTC. Следователно двамата са принудени да работят заедно.

Кога ще бъде показан сезон 3?

Сезон три на Под прикритие наскоро беше обявен от Netflix с трейлър. За съжаление, новият сезон няма да бъде в Netflix наведнъж. Така че не можете да гледате всичко наведнъж. От 21 ноември всяка седмица ще има по един епизод онлайн. Има 8 епизода, така че нов епизод ще бъде пуснат всяка неделя в продължение на осем седмици. След това виждаме как Фери се развива като един вид ченге под прикритие.

Популярна тема