Записи The Mandalorian сезон 3 започва тази седмица

Съдържание:

Записи The Mandalorian сезон 3 започва тази седмица
Записи The Mandalorian сезон 3 започва тази седмица
Anonim

Карл Уедърс, актьор в The Mandalorian, написа в Туитър, че The Mandalorian ще започне снимките на 13 октомври. Преди това Мандалорецът имаше нов сезон всяка година. Първи сезон през 2019 г. и втори сезон през 2020 г. Тази година няма да има трети сезон и този обичай ще бъде прекъснат. Все пак предстои трети сезон: The Book Off Boba Fett. Отделен сериал, който ще бъде на Disney+ в края на декември.

В The Book Off Boba Fett има много актьори и истории, които също са в The Mandalorian. Може да се види малко като сезон 2.5 от популярната поредица Междузвездни войни. Много подробности за The Book Off Boba Fett и сезон три на The Mandalorian просто все още не са там. Сега, когато Уедърс потвърди, че третият сезон всъщност е в процес на работа, можем да предположим, че той ще бъде пуснат през 2022 г. В туита, който публикува, той незабавно подразни собствения си герой в шоуто: „Грийф Карга ще се върне в Disney+“, според Weathers.

Добра новина за The Last of Us?

Сега, след като The Mandalorian започна снимките отново, можем да предположим, че продукцията на сериала The Last Of Us върви добре. Педро Паскал играе главната роля, който играе Мандалореца в Мандалорецът. Въпреки че също е възможно сцените с Педро Паскал да са заснети само в по-късен момент. Според Джанкарло Еспозито, работата на Паскал вече е била извършена от двойник на тялото.

The Mandalorian е за ловец на глави, който влиза в контакт с много сладка цел: Бебето Йода. Когато забавният герой се появи за първи път в първия епизод на поредицата, интернет почти избухна от мемета и снимки на създанието. Не е известно дали Baby Yoda ще участва само в сезон 3 на The Mandalorian.

Популярна тема