The Boys Сезон 3 идва в Prime Video през юни

Съдържание:

The Boys Сезон 3 идва в Prime Video през юни
The Boys Сезон 3 идва в Prime Video през юни
Anonim

The Boys най-накрая се завръщат в Prime Video след почти две години. Премиерата на сезон 3 на Момчетата е 3 юни. Както при предишните сезони, ще има три епизода през първата седмица, след което ще се добавя по един нов епизод всяка седмица. Чрез официалния Twitter акаунт на The Boys стана ясно на кои дати ще бъдат показани епизодите.

В самия тийзър няма много повече информация освен датата на излизане на новия сезон. Има обаче сцена, в която фотографи от пресата правят снимки на Homelander и Starlight. Homelander се опитва да се усмихне любезно, но можете да видите, че вътре той всъщност наистина е откачен.

Сезон 2 завърши доста зле за Homelander, оставяйки го напълно изгубен. Той започна да вижда, че като най-могъщият супергерой той всъщност може да направи всичко, което поиска и никой не може да го накара да направи нищо. От начина, по който Homelander е показан в тийзъра, става ясно, че в Сезон 3 спирачките на героя му наистина започват да се счупват и той ще даде всичко от себе си.

Prime Video също получава анимационен сериал The Boys

Миналия месец също беше обявено, че анимационен сериал ще бъде пуснат на Prime Video някъде в началото на 2022 г., чието действие се развива в света на The Boys. Анимационният сериал ще се казва Diabolical и ще има осем епизода. Все още не е известно кога ще излезе Diabolical, но сериалът обещава да бъде също толкова забавен и шокиращ, колкото The Boys.

Популярна тема