Хенри Кавил получава странна заплата за The Witcher сезон 3

Съдържание:

Хенри Кавил получава странна заплата за The Witcher сезон 3
Хенри Кавил получава странна заплата за The Witcher сезон 3
Anonim

Netflix очевидно вярва в поредицата The Witcher. Още преди вторият сезон да се появи в стрийминг услугата, сезон 3 вече е потвърден от компанията. Основният човек, който трябва да остане на борда, разбира се, е Хенри Кавил, който играе главния герой Гералт от Ривия. Понякога се случва някой актьор да бъде заменен, но това рядко се случва с главния герой.

Netflix изглежда прави всичко възможно, за да задържи Хенри Кавил на борда. Според източници от The Hollywood Reporter, актьорът току-що е подписал нов договор с услугата за стрийминг, като заплатата му се увеличава до един милион долара на епизод. Това е голяма разлика от цифрите, които изтекоха за предишните сезони на The Witcher. За сезони 1 и 2 се казва, че Кавил получава "само" $400 000 на епизод.

The Witcher Сезон 2 идва скоро

Трябва да изчакаме още малко, преди да можем да видим мускулестия актьор и колегите му в действие. Вторият сезон ще бъде пуснат в Netflix на 17 декември. Можем да очакваме много екшън в новите епизоди, ако се вярва на последния трейлър.

Не след дълго актьорите и членовете на екипа ще могат да се върнат на работа. Съобщава се, че снимките на The Witcher сезон 3 ще започнат в началото на 2022 г. Да се надяваме, че този път няма да се наложи да чакаме две години за новия сезон.

Популярна тема