Записването на сезон 3 на Lupin започна

Съдържание:

Записването на сезон 3 на Lupin започна
Записването на сезон 3 на Lupin започна
Anonim

Хитовият сериал на Netflix Lupin официално започна снимките на третия сезон. Омар Си (Асан Диоп) и Netflix обявиха това заедно в Twitter акаунта на Netflix. Публикувана е снимка с Айфеловата кула на заден план.

Френският сериал на Netflix проследява професионален крадец на име Асан Диоп, човек, вдъхновен от романите на Морис Льоблан за измисления крадец Арсен Лупен. Диоп иска да отмъсти на баща си за несправедливостта, нанесена на богатото семейство Пелгрини в младостта му, която завърши с трагедия. От известно време се знае, че предстои трети сезон. Точно преди излизането на сезон 2, Sy обяви, че ще има още от сериала. Френският сериал беше незабавен хит и сега е вторият най-голям международен хит за Netflix след Squid Game. Първият сезон на Lupin беше гледан от 70 милиона абонати в рамките на първите 28 дни на излъчване.

Омар Си вероятно зад кулисите

Поредицата е създадена и написана от Джордж Кей и Франсоа Узан. Първият сезон на сериала е режисиран от Луис Летерие и Марсела Саид. Все още не е известно кога ще бъде показан новият сезон на Лупин.

През октомври Омар Си подписа многогодишен договор с Netflix. Освен че ще се появява във филми и сериали на Netflix, той също ще продуцира няколко.

Популярна тема