„Записването на сезон 3 на The Mandalorian спря“

Съдържание:

„Записването на сезон 3 на The Mandalorian спря“
„Записването на сезон 3 на The Mandalorian спря“
Anonim

През октомври 2021 г. започнаха снимките за третия сезон на The Mandalorian. Много фенове се надяват да видим нещо от новия сезон тази година, но шансът сега е малко по-малък, тъй като записите са спрени.

Според Bespit Bulletin това решение е взето и актьорите и екипът няма да се върнат на снимачната площадка за известно време след коледната ваканция. Това произтича от броя на инфекциите с COVID-19 в Лос Анджелис. Lucasfilm би предпочел всички да изчакат известно време, докато могат безопасно да работят по сериала отново. В противен случай има голям шанс производството да продължи, но може да се наложи отново да спре поради инфекции. Възможно е все още да не е определена „твърда дата за връщане“.

Ремонт в The Mandalorian

В третия сезон на The Mandalorian Педро Паскал може да не се появи във всички сцени с „Mando“. Той също е зает със записите на The Last of Us. Някой друг ще изиграе ролята на Дин Джарин вместо него в сцени, в които актьорът носи шлема си. Според Джанкарло Еспозито, който играе Моф Гидиън в сериала, продукцията е използвала това решение и преди, за да заобиколи натоварения график на Паскал.

В The Mandalorian следваме самотен стрелец, който си проправя път през провинцията и печели пари като ловец на глави, което се променя само когато той влезе в контакт със забележително създание. Все още не е известно кога можем да очакваме третия сезон на Disney+.

Популярна тема