Това ли е историята на The Madalorian сезон 3?

Съдържание:

Това ли е историята на The Madalorian сезон 3?
Това ли е историята на The Madalorian сезон 3?
Anonim

Предупреждение: Тази статия съдържа спойлери за Книгата на Боба Фет!

Петият епизод от Книгата на Боба Фет започва с Дин Джарин, който търси останалите мандалорци. Когато Джарин ги намира, Оръжейникът го учи да използва тъмния меч, след което Паз Визсла се сблъсква с Дин с меч.

Въпреки че третият сезон на The Mandalorian все още се снима, третият сезон изглежда е за пътуването на Din Djarin до планетата Mandalore. След битката Паз Висла го пита дали някога е свалил шлема си. Той го направи, а именно когато видя извънземното си бебе. След това Оръжейникът прогонва Дин Джарин, но казва, че има шанс за прошка, ако посети мините на Мандалор.

Въпреки че тези мини вече не съществуват, Мандо изглежда се фокусира върху предприемането на пътуването. Има голям шанс той скоро да успее да намери родната си планета, за да види дали има някакъв начин да получи прошка.

'Записването на The Mandalorian е отложено'

По-рано този месец, според Bespit Bulletin, е взето решение да не се връща на снимачната площадка на The Mandalorian след коледната ваканция. Lucasfilm не биха искали да се излагат на риск от инфекции с COVID-19 и предпочитат актьорите и екипа да изчакат, докато могат да продължат да работят по безопасен начин. Ето защо датата на излизане на поредицата все още не е определена.

Популярна тема