„Кристофър Лойд участва в The Mandalorian сезон 3“

Съдържание:

„Кристофър Лойд участва в The Mandalorian сезон 3“
„Кристофър Лойд участва в The Mandalorian сезон 3“
Anonim

Според The Hollywood Reporter Кристофър Лойд ще има роля в сезон 3 на The Mandalorian. Все още не е ясно каква роля ще изиграе, но би бил описан като гост-звезда. Това не казва много, тъй като повечето роли в The Mandalorian могат да бъдат описани като гост-звезди.

Кристофър Лойд е най-известен с трилогията "Завръщане в бъдещето". Той изигра Док Браун, клеветен учен, който превръща DeLorean в машина на времето. Съвсем наскоро той също се появи в Kingdom Hearts 3 като Master Xehanort.

Няма потвърждение от Lucasfilm, че Лойд наистина има роля в сезон 3 на The Mandalorian. И все пак, почти всеки слух за сезон 2, излизащ от The Hollywood Reporter, беше верен. Следователно списанието изглежда има надеждна връзка с продукцията на The Mandalorian.

Кога ще видим The Mandalorian сезон 3?

Сезон 3 на The Mandalorian се снима в момента. Според последните доклади новият сезон трябва да излезе тази година, макар и към края на 2022 г. Така че някъде през есента вероятно ще стане ясно дали трябва да се отървем от старите вицове на ManDeLorean.

Междувременно феновете на Междузвездни войни могат да очакват с нетърпение Оби-Уан Кеноби. Тази поредица стартира на Disney+ през май. Сериалът Andor и сезон 2 на The Bad Batch също се очакват тази година.

Популярна тема