Тези, които убиват сезон 3: Заслепен преглед – Не новаторски, но забавен

Съдържание:

Тези, които убиват сезон 3: Заслепен преглед – Не новаторски, но забавен
Тези, които убиват сезон 3: Заслепен преглед – Не новаторски, но забавен
Anonim

Съвместно проследяване на извършителя

В края на миналата година новият сезон на третия сезон на Тези, които убиват вече можеше да се възхищава на NPO, а сега сериалът може да се види и в myLum. Страхотното е, че този трети сезон първоначално може да се гледа само в Холандия Сериалът е за Луиз Бергщайн, която среща сериен убиец, който убива млади мъже. Той обича да ги боде. Като зрител виждате едно ужасяващо убийство в началото, където по-добре погледнете настрани, ако нямате толкова силен стомах.

Луиз скоро вижда бившата си свекърва, с която не е говорила известно време, след като синът й е бил убит в далечното минало. Човекът, с когото Луиз имаше връзка. Единственото лошо нещо е, че убиецът никога не е открит и бившата тъща на Луиз сега иска това да бъде разрешено. Така че тя наистина иска да направи всичко възможно, за да открие убиеца, преди да умре.

Разбира се, Луиз нямаше да обича нищо повече, ако не беше фактът, че следващото убийство се случва за нула време и тя има пълни ръце с новия сериен убиец. Единственият въпрос е: така ли е? Защото от ден на ден изглежда има връзка с убийството на нейния убит бивш.

Image
Image

През очите на извършителя

Тогава става наистина вълнуващо. Това напрежение за зрителя е голямо постижение, защото като зрител веднага разбираш кой е убиецът. Тези факти са умишлено представени на зрителя по този начин. Не напразно сериалът се казва She who kills, but then Den som Draeber – че английският е само превод. Тук имаме работа с датски сериал. Сериалът има 8 епизода и във всеки епизод разглеждаме и убиеца.

Някой, който не се хваща веднага, защото води съвсем нормален живот. Понякога хората си мислят, че убиецът е много различен от обикновените хора и разбира се е така, но в тази серия виждаме как някой просто има работа, семейство, дете и наистина не е много различен от всички останали. Докато не се окаже, че той има много гняв в себе си и затова е твърде щастлив да ужили.

Вълнуващо е да се види как той играе умствена игра с различни жертви. Той очевидно се наслаждава на могъщата си роля и всъщност преследва плячка всеки път. Въпросът, който имате като зрител, е кога някой успява да избяга? Защото някъде трябва да има някой, който да надхитри този Петър, защото това е неговото име?

Image
Image

Смес от напрежение и дълбочина

Междувременно Луиз намира все повече и повече информация за миналото и постепенно стига до убиеца. Единственият въпрос е при какви обстоятелства тя се запознава с Питър. Без да разкривам това: става странно! Не е като веднага да му сложи белезници и да го отведе в полицията за разпит. Не, тези, които убиват сезон 3 има някои приятни изненади.

Трябва да се каже, че втората половина на поредицата не е особено вълнуваща. Докато първите няколко епизода може да ви накарат да искате да погледнете настрани, защото става малко тъмно и зловещо, последните четири епизода са повече за човешкия аспект на убиеца. Това е добре, но няма да е страшно.

Image
Image

Рецензия на тези, които убиват сезон 3 - заслужава си

С това поредицата може да не е изцяло запазена за истинските любители на трилъра. Веднъж сериал като Chestnut Baskets например е много по-вълнуващ до края. От друга страна, актьорската игра е много добре направена с красив разговор в края между Луиз и убиеца. Достоверен финал.

Като цяло, сериалът със сигурност е забавен и си заслужава да се гледа, но имайте предвид, че вече има много криминални сериали на пазара и това за съжаление не е сериал, който е самостоятелен, каквото и ниво да отличава. Има малко прекалено много оцветяване в линиите за това.

Плюсовете и минусите

  • Добре изиграно
  • Прекрасен разговор в края
  • Веднага извършителят е на снимката
  • Нищо ново
  • Второто полувреме не е много страшно

Популярна тема