Обявени са подробности за новия сезон 3 на Call of Duty Warzone

Съдържание:

Обявени са подробности за новия сезон 3 на Call of Duty Warzone
Обявени са подробности за новия сезон 3 на Call of Duty Warzone
Anonim

Третият сезон на Call of Duty Warzone (и Vanguard) се нарича Classified Arms. Както подсказва заглавието, въвеждат се някои тайни оръжия. Всички оператори могат да влязат в таен арсенал, където могат да бъдат намерени изключително мощни оръжия.

Те са там с причина, защото ще ви трябват за събитие по-късно през сезона. След някои слухове, беше официално потвърдено, че ще има кръстосано събитие с Godzilla vs. Конг. Тези чудовища идват в Caldera в Operation Monarch, събитие, което започва на 11 май.

Caldera също е в процес на основен ремонт по отношение на местоположенията. В ход са разкопки, пистата е модифицирана и има чисто нов Гулаг, в който да отидете на битка. Ще има и някои актуализации за качеството на живот, които ще бъдат обсъдени допълнително, когато бъдат публикувани бележките за корекциите за новия сезон.

Класифицирани оръжия също за Vanguard

Когато Warzone сезон 3 започне, Call of Duty Vanguard също ще може да започне със сезона Classified Arms. Ето как тайните оръжия идват и в тази игра. Можете да прочетете повече за сезон 3 както на Warzone, така и на Vanguard в блога на Call of Duty.

Популярна тема