KPN предлага страхотна комбинирана сделка за ESPN Disney+

Съдържание:

KPN предлага страхотна комбинирана сделка за ESPN Disney+
KPN предлага страхотна комбинирана сделка за ESPN Disney+
Anonim

В KPN предлагането на развлечения става малко по-голямо. Холандският доставчик ще добави Disney+ към офертата и веднага ще предложи нов комбиниран пакет. Това е комбинация от Disney+ и ESPN. И двете са услуги от Disney и в KPN вече можете да ги получите с 2 евро отстъпка на месец.

Отстъпката може да се увеличи малко, ако имате отстъпката за развлечения от KPN. След това спестявате още 5 евро на месец. Отделно, Disney+ струва 8,99 евро на месец в KPN, докато EPSN струва 12,99 евро на месец. Комбинираната сделка е достъпна веднага.

Комбинираната сделка на ESPN Disney+ не идва от небето

Йохем де Йонг, вицепрезидент партньорства, телевизия и развлечения KPN, е много доволен от сътрудничеството. „От Disney, Pixar и Marvel до Star Wars, National Geographic и Star. Нови издания, Disney+ Originals, класики и много повече. Винаги има нещо забавно за поточно предаване и благодарение на интелигентните комбинации, KPN може да направи и това много евтино.“

Според Барт Верховен, директор Разпределение на платформи на The W alt Disney Company Benelux, сътрудничеството с KPN не идва изневиделица. KPN е партньор на Disney от известно време. Например, можете да получите ESPN много по-евтино от KPN като стандарт, отколкото от други доставчици. „Щастливи сме да разширим допълнително нашето стратегическо партньорство с Disney+“, каза Верховен.

Популярна тема