Demon Slayer Сезон 3 Обявен

Съдържание:

Demon Slayer Сезон 3 Обявен
Demon Slayer Сезон 3 Обявен
Anonim

Сигурно си чувал за него, Убиец на демони. Demon Slayer е изключително популярна манга, която спечели сърцата на много фенове на анимето с голям брой книги, два сезона на аниме и няколко филма. С неотдавнашния финал на сезон 2, Shonen Jump имаше някои големи новини веднага. Сезон 3 беше официално обявен. Не само, че можем да очакваме трети сезон на Demon Slayer, но вече е потвърдено, че два героя ще се появят в третия сезон.

Третият сезон на Demon Slayer ще се съсредоточи върху 'Swordsmith Village Arc', глава, която е разгледана в серии от 100 до 127 в мангата. Все още не е известно кога ще стартира сезон 3 на Demon Slayer.

Успехът на Demon Slayer

Въпреки че Demon Slayer все още може да се нарече сравнително ново аниме, шоуто бързо остави своя отпечатък в света. В анимето зрителите следват Танджиро Камадо. Когато семейството му е убито и сестра му се превръща в демон, той избира живота на убиец на демони. Това ново призвание го отвежда по път, пълен със свръхестествени приключения.

След успеха на анимето, филмът Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train беше пуснат през 2020 г. Този филм не само беше най-касовият аниме филм, но също така спечели титлата най-касов японски филм. Популярният филм Spirited Away за първи път носи короната, но е надминат с колосалните 100 милиона долара. Въпреки лошия момент на пандемия, филмът Demon Slayer пожъна огромен успех. Гледайки този голям успех, беше направен изборът да продължи вторият сезон на анимето там, където филмът спря.

Популярна тема