Sony разширява споразумението за съдържание с Viaplay

Съдържание:

Sony разширява споразумението за съдържание с Viaplay
Sony разширява споразумението за съдържание с Viaplay
Anonim

Viaplay имаше сделка със Sony за известно време. С тази сделка Viaplay има правата за стрийминг на няколко филма на Sony в Скандинавия. Това включва Morbius и предстоящата Madame Web и Kraven the Hunter.

Много сериали на Sony Pictures Television също идват във Viaplay. В допълнение, този клон на Sony допринася за Viaplay Originals. Така че има нарастваща гама от продукции на Sony в услугата за стрийминг.

Sony със сигурност не е единствената страна, която вижда нещо във Viaplay. Например, точно преди пускането на услугата в Холандия, Viaplay сключи сделка, която ще позволи много серии и филми на DreamWorks да бъдат показвани ексклузивно на deinst.

Сделката на Sony е подходяща и за Холандия

Сделката със Sony съществува от известно време и се отнася главно за Скандинавия. Но с разширяването на Viaplay в повече страни, включително Холандия, сделката също се разрасна. Sony вече също организира съдържание за зрители на Viaplay в Холандия, Полша и балтийските държави.

Остава да видим дали това означава, че популярни филми като Spider-Man: No Way Home скоро ще попаднат във Viaplay. За много фенове това може да е разочарование, тъй като Viaplay все още не е станал особено популярен. Това се дължи главно на разочароващите предавания на живо на спортни мачове, така че много проблеми на услугата не трябва да се отнасят за филми.

Популярна тема