СЪВЕТ: Call of Duty Vanguard само днес с голяма отстъпка

Съдържание:

СЪВЕТ: Call of Duty Vanguard само днес с голяма отстъпка
СЪВЕТ: Call of Duty Vanguard само днес с голяма отстъпка
Anonim

Call of Duty Vanguard в момента струва 39,99 евро в MediaMarkt. Играта се продава там чрез специална сделка за деня. Това означава, че трябва да се възползвате на 10 май, в противен случай сделката вече няма да е валидна.

Сделката не е валидна за всяка платформа. По-конкретно, можете да намерите играта за PlayStation 4 с отстъпка от 17 евро. Други издания на играта все още струват нормалната цена в MediaMarkt. За версията на Xbox One това означава 54,65 евро, докато версията Series X струва 60,99 евро. Версията за PlayStation 5 струва 63,99 евро.

Image
Image

Call of Duty Vanguard отстъпка с причина?

Call of Duty Vanguard беше пусната през 2021 г. и отново се развива по време на Втората световна война. Издателят Activision Blizzard също вижда това директно като причина играта да се продава по-слабо. Vanguard е показал разочароващи резултати за компанията досега и е най-зле продаваната Call of Duty от години.

Ако не намирате ежедневната оферта в MediaMarkt за интересна или просто сте я пропуснали, не се притеснявайте. Понастоящем можете да намерите и набор от мега сделки. Има и много готини игри между тях. Вижте тук бързо прегледа на тези игри.

Популярна тема