Наградените PS5 игри вече на най-ниска цена

Наградените PS5 игри вече на най-ниска цена
Наградените PS5 игри вече на най-ниска цена
Anonim

Resident Evil Village в момента се предлага в Amazon само за 33 евро. Става въпрос за PlayStation 5 версията на играта, която вече можете да намерите на много атрактивна цена. Също така версията за PS4 можете да получите играта на същата цена. В нашия преглед на Resident Evil Village играта получи 8.5 и бяхме много впечатлени от графиката.

В последната част е време отново да станете призрачни с главния герой Итън, който този път посещава мистериозно село, пълно с ужасяващи същества. Една от тях е любимата на феновете лейди Димитреску, огромен вампир с височина 290 см, който постоянно ви преследва.

Image
Image

Ако заглавието на ужасите не е за вас, не се притеснявайте. В допълнение към Resident Evil Village, можете също да намерите Watch Dogs Legion много евтино за PlayStation 5. Играта вече струва само 14,84 евро. В тази игра всъщност можете да станете всеки NPC и да добавите към своя отряд, пълен с бунтовници, докато се опитвате да освободите дистопичен Лондон от зла корпорация.

Ubisoft предлага и Assassin's Creed Valhalla. Заглавието, което наскоро получи голямо ново разширение, се смята за една от най-готините игри в поредицата. Играта никога не е била много по-евтина от тази, така че се възползвайте бързо, преди отстъпката да е изтекла.

Популярна тема