Спечелете Cyberpunk 2077 сега на най-ниска цена

Съдържание:

Спечелете Cyberpunk 2077 сега на най-ниска цена
Спечелете Cyberpunk 2077 сега на най-ниска цена
Anonim

Да се каже, че Cyberpunk 2077 беше противоречив при излизането си, може да е подценяване. Играта беше толкова пълна с грешки, че дори беше премахната от PlayStation Store. Но междувременно CD Projekt RED направи някои добри подобрения в играта.

Важно е, че версията от следващо поколение за PS5 и Xbox Series X най-накрая е налична. Това носи необходимите подобрения. Време ли е най-накрая да играете добрата игра, която беше скрита под всички технически дефекти?

Купете Cyberpunk 2077 на изгодна цена

Ако наистина искате да изпробвате Cyberpunk 2077, можете да се възползвате от шанса си сега. PS4 версията на играта се продава само за 24,99 евро в Amazon. Трябва да платите малко повече за версията на Xbox One, но 30,05 евро все още е разумна цена.

Току-що казахме, разбира се, че в идеалния случай трябва да вземете играта за по-новата конзола. Имате ли нещо общо с офертата за последно поколение? Да, защото както при много игри, надстройката за новите конзоли е напълно безплатна, така че можете да оцените играта на тези ниски цени и пак да започнете с PS5 или Xbox Series X.

Ако все още имате съмнения относно Cyberpunk, има други игри, които да обмислите. Можете също така да спечелите Horizon Forbidden West на ниска цена, например, и има много сделки за PS5 в MediaMarkt. Ако все още не сте се сдобили с PS5, имате шанс отново тази седмица в тегленето на Coolblue.

Популярна тема