Вземете тези игри за Nintendo Switch сега с голяма отстъпка

Съдържание:

Вземете тези игри за Nintendo Switch сега с голяма отстъпка
Вземете тези игри за Nintendo Switch сега с голяма отстъпка
Anonim

Persona 5 Strikers Limited Edition

Поредицата Persona може да не е толкова голяма, колкото Final Fantasy или Tales of games, но е изградила значителна база от фенове от създаването си през 1996 г. като отделяне на Shin Megami Tensei. Persona 5 Strikers просто е много по-различна от обичайните игри на Persona по отношение на геймплея.

Вместо предизвикателни походови JRPG битки от Persona 5, геймплеят на Persona 5 Strikers се смесва с екшъна в реално време от поредицата Dynasty Warriors. Въпреки това, феновете на игрите ще продължат да играят със същите любими герои от Phantom Thieves of Hearts.

Както много други игри Warriors, можете да се изправите срещу орди от врагове, за да се биете в грандиозни битки. Походовият аспект на Persona 5 не е напълно премахнат от играта, тъй като по време на битка можете да спрете действието на пауза и да изберете познати атаки на Persona чрез меню. Комбинация, която беше много успешна!

Image
Image

Смъртоносно предчувствие 2

През 2010 г. излезе сървайвъл хорър играта Deadly Premonition, която се превърна в истинска култова игра. Десет години по-късно най-накрая се появи продължение и вече можете да вкарате тази игра Switch с много отстъпка в Nedgame.

Историята на Deadly Premonition 2 се развива десетилетие след събитията от първата част. Една част от играта е в апартамента на Франсис Зак Морган, който е разпитван от агента на ФБР Алия Дейвис и нейния партньор Саймън Джоунс за убийството на 16-годишната Лиз Кларксън. Другата част от играта се развива четиринадесет години по-рано, където поемате контрола над алтер егото на Франсис Зак Морган.

Подобно на оригинала, ще срещнете много ексцентрични герои и ще трябва да се справите със специални обстоятелства. Историята е върхът на Deadly Premonition 2, така че ако сте запалени по разказа, не искате да пропуснете тази сделка!

Image
Image

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Повечето хора познават Crash Bandicoot от основната му поредица приключения в платформинг. Но точно като Super Mario, Crash също има редица други хобита, като например състезания. През 1999 г. Crash и приятелите му се качиха на картинг за първи път и 20 години по-късно най-накрая се появи ремастър под формата на Crash Team Racing Nitro-Fueled.

В ремастъра можете да избирате от цели 56 различни героя, с които да се състезавате, включително герои, които дори не са от вселената на Crash Bandicoot, като Spyro. Първо обаче ще трябва да отключите много символи, защото в началото се отключват само осем знака.

Геймплеят на Crash Team Racing Nitro-Fueled е подобен на Mario Kart. Това означава, че не само трябва да се състезавате срещу опонентите си, но също така трябва да избягвате препятствия и да използвате бонуси, за да помогнете на себе си или да пречите на другите. В допълнение към обикновените и онлайн състезания, играта включва и наративен приключенски режим, включително кинематика.

Image
Image

Tokyo Mirage Sessions FE Encore

Persona 5 Strikers не е единствената кросоувър игра от разработчика Atlus. Известният японски разработчик преди това направи кръстоска между Shin Megami Tensei и Fire Emblem под формата на Tokyo Mirage Sessions FE. Има и ремастер за Nintendo Switch.

РПГ се развива в съвременен Токио, където същества от друго измерение, наречени Миражи, крадат енергия от хората и са отговорни за изчезванията. Зависи от група тийнейджъри, подпомогнати от приятелски настроени миражи (базирани на добре познати герои от Fire Emblem), да се справят със заплахата от другото измерение.

Разбира се, изсмукващите енергия миражи не си тръгват просто така и ще трябва да победите враговете с твърда ръка. Вие правите това чрез походова битка, където членовете на групата и враговете имат свои собствени силни и слаби страни, точно както в Shin Megami Tensei и Fire Emblem. По време на битките са включени много стратегии, така че играта е идеална за RPG генералите сред нас.

Популярна тема