HBO Max се опитва да примами обратно изгубените абонати с атрактивни сделки

Съдържание:

HBO Max се опитва да примами обратно изгубените абонати с атрактивни сделки
HBO Max се опитва да примами обратно изгубените абонати с атрактивни сделки
Anonim

HBO Max стартира в Холандия от март и стрийминг услугата веднага се развива добре. Според проучване услугата вече е основен конкурент на Netflix, най-голямата стрийминг услуга е нашата страна. И все пак има и абонати, които напускат HBO Max.

За да спечели обратно тези клиенти, HBO Max ще предложи специална оферта, съобщава Streamwijzer. Например, абонати, които са напуснали услугата за стрийминг, получават имейл, съдържащ уникален и еднократен код. С кода е възможно да вземете дванадесет месеца за HBO Max Standard с колосалната отстъпка от 50 процента.

Забележително е, че след този период не се изтегля автоматично годишен, а месечен абонамент. Следователно се отнася за една година с цената на дванадесет отделни месеца. Обикновено един месец HBO Max Standard струва 7,99 евро, а вие плащате 59,99 евро на година. С отстъпката, която важи само за завръщащи се абонати, трябва да платите 47,99 евро за цялата година, а не 29,99 евро, както бихте очаквали.

Повече отстъпка за HBO Max

Въпросът е дали тази сделка може да върне напусналите абонати обратно към услугата. През първия месец услугата за стрийминг имаше още по-добра сделка. Всеки, който се абонира преди края на март, ще получи 50 процента отстъпка за HBO Max завинаги, стига да не анулира абонамента си.

HBO Max скоро също ще получи много съдържание. WarnerMedia, компанията майка на HBO Max, се сля с Discovery. Това означава, че HBO Max и discovery+ ще станат една стрийминг услуга. Не е известно кога точно ще стане сливането.

Популярна тема