Изпробвайте играта на ужасите The Quarry сега безплатно на Xbox

Съдържание:

Изпробвайте играта на ужасите The Quarry сега безплатно на Xbox
Изпробвайте играта на ужасите The Quarry сега безплатно на Xbox
Anonim

Ако харесвате игри на ужасите, Xbox има страхотно предложение за вас. Можете да изпробвате скорошната игра на ужасите The Quarry безплатно. Не е необходимо да сте член на Game Pass или нещо подобно, просто отидете в магазина на Microsoft, за да изтеглите безплатна пробна версия на играта.

Също отстъпка за The Quarry

Ако харесвате играта, след като сте я изпробвали безплатно, има още една неочаквана печалба. Като част от лятната разпродажба в магазина на Xbox можете също да закупите The Quarry с 33 процента отстъпка. Играта се предлага както за Xbox Series X, така и за Xbox One и все още спестява около двадесет евро.

The Quarry е игра от Supermassive Games. През последните години това студио се фокусира основно върху поредицата Dark Pictures, но The Quarry е по-скоро като по-ранен голям успех на студиото, а именно Until Dawn. В зависимост от избора ви ще получите един от многото различни окончания.

Прочетете също: The Quarry и Until Dawn разработчикът е придобит от Nordisk Games

Що се отнася до нас, играта е силно препоръчителна. В нашето ревю получава прилична 8. Играта не може да се нарече перфектна, но Supermassive постигна значителен напредък в сравнение с Until Dawn. Преди всичко историята, която не е без значение в жанра на ужасите, е много по-развита, отколкото в предишната игра.

Популярна тема