Вземете тази ролева игра за PS5 на исторически ниска цена

Съдържание:

Вземете тази ролева игра за PS5 на исторически ниска цена
Вземете тази ролева игра за PS5 на исторически ниска цена
Anonim

Новото поколение конзоли представи и ново поколение на предимно високи цени. Не всички бяха доволни от това, но за щастие все още често могат да се намерят добри сделки. Например, често можете да спечелите игра с препоръчителна цена на дребно между 70 и 80 евро много по-евтино.

Колекция Nioh за продажба на най-ниската цена досега

Страхотна сделка, от която вече можете да се възползвате, например, е колекцията Nioh. Можете да вкарате тази игра само за 30 евро. Това е най-ниската цена на физическо копие досега!

Nioh е екшън ролева игра, в която играете като самурай. Играта е вдъхновена от истинската история на Уилям Адамс, който влезе в историята като единствения западняк, който някога е ставал самурай. Около 1600 г. той е част от война и междувременно трябва да победи няколко чудовища.

Image
Image

В колекцията Nioh тази игра е в пакет с Nioh 2. В тази игра можете да играете като персонализиран герой. Историята е едновременно предистория и продължение на първата игра.

Ако Nioh не е за вас, но търсите нова игра за вашия PS5, ние също имаме добри новини. Лятната разпродажба на PlayStation започна. Тук можете да закупите няколко топ игри с високи отстъпки.

Популярна тема