Междузвездни войни Андор Сезон 2 случайно потвърден от актьор

Съдържание:

Междузвездни войни Андор Сезон 2 случайно потвърден от актьор
Междузвездни войни Андор Сезон 2 случайно потвърден от актьор
Anonim

Откакто Дисни пое правата върху Междузвездни войни, огромната медийна компания е заета да разшири още повече любимата си вселена. Например, гледали сме отделни филми като историята на произхода на Хан Соло и Rogue One: История от Междузвездни войни, който разрешава дупка в сюжета от Междузвездни войни: Нова надежда.

Rogue One също породи куп нови герои във франчайза, включително Касиан Андор, капитан от страната на бунтовниците. Героят имаше такъв успех, че скоро ще получи своя собствена поредица в Disney+ и очевидно това няма да спре до един сезон.

В разговор с Collider Стелан Скарсгард, който също има роля в поредицата Междузвездни войни, казва, че шоуто скоро ще започне със сезон 2. Това е поразително, защото втори сезон никога не е бил официално потвърден от Disney.

Вълнуващите приключения на Андор

Как точно ще изглежда историята на Междузвездни войни Андор, все още не е известно. Известно е, че това е поредица от предистории, където надникваме в бунтарската работа на Андор преди събитията в Rogue One. Главният герой отново ще бъде изигран от Диего Луна (заедно с Rogue One, известен с Narcos: Mexico), а според съобщенията Бен Менделсон ще се появи отново.

Популярна тема