„Бен Менделсон се завръща в поредицата „Междузвездни войни Андор“

Съдържание:

„Бен Менделсон се завръща в поредицата „Междузвездни войни Андор“
„Бен Менделсон се завръща в поредицата „Междузвездни войни Андор“
Anonim

Според уебсайта The Direct, Бен Менделсон ще повтори ролята си на Орсън Креник за сериала на Disney+ Andor. Тази поредица се върти около дейностите на Касиан Андор в Алианса на бунтовниците преди събитията от Rogue One: История от Междузвездни войни. В този филм Креник отговаря за разработването и изграждането на Звездата на смъртта.

Не е потвърдено от Disney или Lucasfilm, че Бен Менделсон наистина се появява в сериала. Освен това не е ясно колко голяма би била ролята. Бунтовниците не научават за съществуването на Звездата на смъртта до Rogue One, така че макар да е възможно да се доближат няколко пъти в поредицата от предистории, обширни срещи с Krennic са малко вероятни.

Rogue One се връща за Андор

Ако Бен Менделсон се завърне, той няма да е единственият актьор от Rogue One, който ще видим в Андор. Диего Луна, разбира се, ще се завърне в главната роля, но също така се очаква да видим Алън Тудик (K-2SO) отново, въпреки че героят му вероятно все още не е в първия сезон. Женевиев О'Райли също ще бъде видяна отново като бунтовническия лидер Мон Мотма.

Снимките за Андор започнаха в края на 2020 г. и трябва да приключат скоро. Понастоящем сериалът е планиран за 2022 г. The Bad Batch в момента е на Disney+. Star Wars Visions и The Book of Boba Fett се очакват по-късно тази година.

Популярна тема