Показан първи трейлър на Оби-Уан Кеноби

Съдържание:

Показан първи трейлър на Оби-Уан Кеноби
Показан първи трейлър на Оби-Уан Кеноби
Anonim

Изображенията от поредицата за Оби-Уан Кеноби бяха пазени в тайна дълго време, но с появата на хоризонта дойде време за трейлър. В трейлъра виждаме Оби-Уан, разбира се, но и редица други герои. Ето как можем да видим Оуен Ларс на Джоел Еджъртън отблизо за първи път от 2005 г.

Самият Оби-Уан изглежда прекарва дните си според очакванията, като държи под око младия Люк Скайуокър. И все пак той се впуска в приключение, което дори го отвежда далеч от Татуин. Изглежда, че има проблем с бойците джедаи на Империята.

Защото слуховете, че инквизиторите от „Междузвездни войни бунтовници“ще бъдат включени в поредицата, вече също са потвърдени. Освен това виждаме нови инквизитори, но и добре познати, които правят своя дебют на живо. Основният отсъстващ от трейлъра е Дарт Вейдър, който отново ще бъде изигран от Хейдън Кристенсен в сериала.

Кога ще се появи Оби-Уан Кеноби?

Поредицата за Оби-Уан Кеноби ще бъде в Disney+ от 25 май, точно 45 години след излизането на Нова надежда. Сериалът е режисиран от Дебора Чоу, която преди това е работила по The Mandalorian. Дисни го нарича лимитирана серия, така че очаквайте пълен комплект.

Популярна тема