Това е времето, когато изданието на Оби-Уан Кеноби е в Disney+

Съдържание:

Това е времето, когато изданието на Оби-Уан Кеноби е в Disney+
Това е времето, когато изданието на Оби-Уан Кеноби е в Disney+
Anonim

Точно след финала на Книгата на Боба Фет, Disney Plus разкри датата на излизане на поредицата за Оби-Уан Кеноби. Разкритието е придружено от чисто нов плакат на поредицата. Юън Макгрегър ще се завърне на 25 май като рицаря джедай Оби-Уан. Ограничената поредица се развива десет години след събитията от Междузвездни войни: Отмъщението на ситите.

По-рано изпълнителен директор на Disney публикува в Twitter, че сериалът ще бъде пуснат през май. След като туитът привлече много внимание, той беше премахнат и изпълнителният директор направи акаунта си частен. Сега изглежда, че сериалът наистина ще се появи в стрийминг услугата през май.

Първият сезон ще има шест епизода и ще проследи един от най-важните джедаи във вселената на Междузвездни войни, в дните му след падането на Галактическата република и по време на възхода на Галактическата империя. Поредицата, подобно на много други поредици от Междузвездни войни, ще се развива на пустинната планета Татуин. В крайна сметка там е отведен Люк Скайуокър, синът на Анакин Скайуокър, по-известен като Дарт Вейдър.

Звезден състав в Оби-Уан Кеноби

В поредицата Юън Макгрегър отново играе ролята на Оби-Уан Кеноби, точно както направи в трилогията-предистория. Джоел Еджъртън ще повтори ролята си на Оуен Ларс, а Хейдън Кристенсен ще се завърне в ролята на Анакин Скайуокър. Освен това сериалът ще приветства нови актьори във вселената на Междузвездни войни, включително Бени Сафди, Кумаил Нанджиани, О'Шей Джаксън младши, Сунг Канг и Мая Ърскин.

Сериалът ще се появява всяка седмица в Disney Plus. Все още не е пуснат трейлър за Оби-Уан Кеноби, но засега можем да се задоволим със споделеното концептуално изкуство.

Популярна тема