Epic Games носи допълнителна отстъпка в допълнение към коледната разпродажба

Съдържание:

Epic Games носи допълнителна отстъпка в допълнение към коледната разпродажба
Epic Games носи допълнителна отстъпка в допълнение към коледната разпродажба
Anonim

Това означава, че за всяка игра, в която заложите 15 евро или повече, ще бъдат приспаднати 10 евро. Това се брои за всяка игра, така че няма ограничение. Ако имате 50 артикула в пазарската си количка и всички те струват над 15 евро, автоматично ще получите 500 евро отстъпка. Тази специална отстъпка е налична до края на разпродажбата. В допълнение към тази положителна изненада има и много игри, които се предлагат, включително Battlefield 2042.

Epic Games също ще раздават безплатна игра всеки ден, докато продължава тази отстъпка. В първия ден това е Shenmue 3. Все още не е известно коя игра ще дойде през другите дни. Разпродажбата стартира на 16 декември и ще продължи до 6 януари. Игри като Rocket League и Fortnite също получават безплатни елементи в играта, свързани с Коледа. По този начин навлизането в коледния дух е лесно.

Какво ще кажете за нормалните продажби?

Най-накрая, тече "нормална" разпродажба. Например, Battlefield 2042 е намалена на 39,59 евро, а Red Dead Redemption 2 се продава само за 29,99 евро. Други големи игри като Far Cry 6 също са в продажба сега и се продават за 38,99 евро. И накрая, игрите Assassins Creed Valhalla и Kena: Bridge of SPirits се продават за 29,99 евро. Разбира се, продажбата не спира тук и има много други игри, които също са в продажба. Това са само няколко големи игри, които са силно намалени.

Популярна тема