10-те най-добри сделки за Черен петък 2021 г. за компютър

Съдържание:

10-те най-добри сделки за Черен петък 2021 г. за компютър
10-те най-добри сделки за Черен петък 2021 г. за компютър
Anonim

Fallout 76: 19,99 евро

Поредицата Fallout е популярно продължение на играта в общността на игрите. Игрите са разработени от Bethesda Game Studio. Fallout 76 не е част от оригиналната игра, а е отделна серия, която предлага повече съдържание. Оригиналните игри Fallout са Fallout 1 до 4. Fallout 76 е в големи разпродажби в Nedgame и се продава за 19,99 евро.

Fallout 76 беше огромен хайп през 2018 г., защото това беше първата игра на Fallout, която носи със себе си мултиплейър. Fallout 76 също така съдържа повече съдържание, като например 6 различни нови региона. Освен това тази игра просто има по-добра графика. Дали тази игра Fallout ще се играе толкова много, колкото преди, е малко вероятно, но за 19,99 евро поне ще получите ново гейминг изживяване.

Преди да купите играта, проверете нашия преглед тук. Тогава можете да видите дали е нещо за вас, след като прочетете!

Купете Fallout 76 тук за 19,99 евро

Chivalry Medieval Warfare: 8 евро

Понякога е хубаво да играете доста стара игра, дори само за да изпитате какво е усещането от този тип игри. В наши дни високата графика и бързият геймплей са станали задължителни, но качеството, което се предоставя сега, го нямаше през 2012 г.

Chivalry Medieval Warfare е доста стара игра и е в steam за 22,99 евро. Дали наистина си заслужава тази цена, предстои да видим. За щастие, играта е силно намалена в Nedgame и се продава за 8 евро. Играта получава много положителни отзиви в Steam и за осем евро определено си заслужава да опитате.

Жалко е, че играта е била лошо оценена през годините. Много отрицателни отзиви в Steam казват, че играчите наистина се радват да играят играта, но тъй като разработчиците напуснаха играта, тя се превърна в забравена игра, която има малко играчи. Ако нямате какво да правите в дъждовна събота, може би е хубаво да дадете шанс на Chivalry.

Купете Chivalry Medieval Warfare тук за 8 евро

Image
Image

The Elder Scrolls Blackwood: 19,99 евро

The Elder Scrolls е добре познат франчайз сред много геймъри. The Elder Scrolls V: Skyrim по-специално се превърна в много популярна игра. The Elder Scrolls 6 също трябва да бъде пуснат някъде през следващата година, но дотогава можем да се насладим на The Elder Scrolls Blackwood, наред с други.

The Elder Scrolls Online: Blackwood е нова глава от онлайн RPG поредицата. Разположен над 800 години преди събитията в The Elder Scrolls 4, играчите ще изследват множество места в района на Blackwood. The Elder Scrolls онлайн е идеалното място за изследване на цялата карта, а The Elder Scrolls Blackwood добавя още една нова област.

Разширението завършва с тези нови региони и нови сюжетни линии. Не са добавени нови класове или умения и това разширение изглежда малко по-малко магическо от предшествениците си. И все пак, сега може да е моментът да закупите разширението, тъй като е силно намалено в Game Mania. Продава се на уебсайта за 19,98 евро. Обикновено плащате 39,98 евро за разширението. Във всеки случай, това DLC получи голямо 7. от нас

Купете The Elder Scrolls Blackwood тук за 19,99 евро

Image
Image

Vampyr: 4,99 евро

Играта Vampyr излезе през 2018 г. и получи по-малко любов, отколкото трябваше. Играта има невероятно добър сюжет, а настройката на играта е много готина. Събитията се развиват в Лондон точно след Първата световна война и вампирският слой над него само го прави по-добър. Обитателите (NPC) играят основна роля в развитието ви като вампир.

Играта просто не е технически шедьовър и изглежда има много спадове на честотата на кадрите в нея. Играчите, които могат да видят тези проблеми, ще получат страхотна и оригинална игра. Само за 5 евро в Game Mania, Vampyr определено си заслужава да опитате. Дадохме на тази уникална игра оценка 7,5 и ако все още се колебаете дали да я купите, ето 5 причини да се впиете в Vampyr.

Купете Vampyr тук за 4,99 евро

Image
Image

FIFA 22: 34,99 евро

FIFA 22 имаше доста оплаквания по време на стартирането си тази година: FUT е плащане за победа, вратарите понякога правят странни спасявания и опцията за кариера беше пълна с грешки. Играта получи пестелива 6 от нас в нашия преглед. Играта също имаше солидна цена, играта струва 55 евро. Сега с Черния петък голяма част от цената е намалена, играта се предлага само в Mediamarkt за 35 евро. Може би все пак сега е идеалният момент да опитате FIFA 22.

Поредицата видеоигри FIFA е изключително популярна поредица от доста време. Въпреки че много геймъри вярват, че EA всъщност пуска една и съща игра всяка година, но с различни играчи, има и много верни фенове, които очакват с нетърпение най-новата FIFA всяка година. Всъщност няма голяма разлика между FIFA 21 и FIFA 22, освен че всеки играч е прехвърлен в своя нов клуб. FIFA 22 обаче ще има много повече активни играчи, което ще улесни намирането на игра.

Купете FIFA 22 тук за 34,99 евро

Image
Image

Междузвездни войни Jedi: Fallen Order: 19,99 евро

Междузвездни войни Jedi - Fallen Order е една от многото игри на Star Wars, които са правени. Battlefront е популярната мултиплейър игра на Star Wars, в която играчите се състезават един срещу друг като един от известните герои от Star Wars. В Star Wars Jedi - Fallen Order няма мултиплейър и е изцяло фокусиран върху много добра сюжетна линия. Играта обикновено се продава за 39,99 евро, но сега се продава за 19,99 евро.

Star Wars Jedi: Fallen Order е много добра игра за един играч, която се развива след събитията от Междузвездни войни част 3. Император Палпатин изпълни „Order 66“и сега са останали само шепа джедаи. Всички подробности за играта можете да намерите в нашето обширно ревю.

Купете Star Wars Jedi: Fallen Order тук за 19,99 евро

Image
Image

Desperados 3 Collector's Edition: 85, 17 евро

Кой смята, че Red Dead Redemption 2 е единствената успешна игра на дивия запад, греши. Desperados 3 може да е по-малко известна, но това не означава, че е по-малко забавна игра. Играта има интересна история и изобилства от възможности. Не става въпрос за стрелба без цел и надежда, че ще се получи. Въпреки че това е опция, много по-забавно е да направите план и да видите как той се изпълнява безупречно от героите в играта.

Desperados 3 получи прилични 8,5 от нас. Играта има вълнуващи мисии и интересен сюжет. Във всяка мисия има множество възможности и как ще решите тази мисия наистина зависи от вас. Внимавайте обаче, защото играта е наистина предизвикателна. Дори в лесната версия пак е доста трудно. Приятен плюс са бързите времена за запазване и зареждане. Колекционерското издание се оттегля от Bol.com за 85, 17 евро.

Купете Desperados 3 Collector's Edition тук за 85, 17 евро

Image
Image

Cyberpunk 2077

Малък геймър трябва да е попадал на драмата Cyberpunk 2077. Играта беше в процес на разработка от години и след като излезе, почти не можеше да се играе поради всички бъгове и проблеми. Въпреки това играта се продава и играе много както от стриймъри, така и от геймъри. За съжаление, играта умря дори по-бързо от Fall Guys и в наши дни не се чува много за Cyberpunk.

Може би това е подходящият момент да видите колко зле е всъщност. Играта е с голяма отстъпка в Amazon до 21,23 евро. Историята и светът около нея от своя страна са невероятни. Има толкова много за правене и повечето от героите имат интересна и дълбока история. Недостатъкът се дължи главно на грешките. Любопитни ли сте за пълен преглед на играта? Тук можете да прочетете нашите.

Купете Cyberpunk 2077 за 21,23 евро

Image
Image

Need for Speed Heat

Независимо дали сте имали Gamecube, Wii, компютър, конзола или хладилник, всеки вероятно е играл игра Need for Speed . Първата версия на играта излезе през 1997 г., това беше началото на популярен франчайз. Осмата версия на играта можеше да се играе на почти всяка конзола, а през 2019 г. беше направено продължение на поредицата: Need for Speed: Heat. Това е 22-рата и последна версия до момента от поредицата Need for Speed.

Играта е в Amazon за 16,96 евро. Need for Speed: Heat има добра графика и много добра музика, но всъщност няма сюжет. Поради това много играчи на Need for Speed не играят непременно играта заради сюжета, а заради красивите коли в играта и прекрасните състезания. Любопитни ли сте за повече информация за играта? Вижте нашия преглед тук.

Купете Need for Speed Heat тук за 16,96 евро

Image
Image

Call of Duty: Студена война

Call of Duty: Cold War не излезе много добре по време на пускането, имаше малко съдържание и кампанията е много кратка. И все пак мултиплейърът е аспектът, около който се въртят подобни игри, и за щастие той просто работи според очакванията. Играта ще се продава чрез Blizzard за 29,99 евро.

Cold War е чудесно допълнение към вечно старата поредица Call of Duty. Единичният играч отново е нещо друго, но за съжаление краткотрайно. Оръжията в мултиплейър версията със сигурност си заслужават, а зомби режимът на Студената война е хубава черешка на тортата. Любопитни ли сте за нашия преглед? Прочетете го тук.

Препоръчано: