Актуализация - Nintendo се развихри с огромна разпродажба на Nintendo Switch eShop

Съдържание:

Актуализация - Nintendo се развихри с огромна разпродажба на Nintendo Switch eShop
Актуализация - Nintendo се развихри с огромна разпродажба на Nintendo Switch eShop
Anonim

Актуализация - Супер разпродажбата в eShop започна

Искате ли да се възползвате от страхотните бонуси в Nintendo Switch eShop? Тогава сега е моментът да направите своя ход. Супер разпродажбата започна и ще продължи до неделя, 19 юни.

Оригинална публикация

Страхотните продажби на Nintendo не са непознати. Японският издател редовно предлага разпродажба за Nintendo Switch eShop, където можете да се възползвате от много отстъпки за игри. Можете да намерите добра оферта почти всяка седмица.

Тази седмица Nintendo прави всичко възможно с огромна разпродажба. Супер разпродажбата ще започне в четвъртък, 9 юни в 15:00 ч. в Nintendo Switch eShop и ще приключи в неделя, 19 юни, една минута преди полунощ.

По време на суперразпродажбата ще има оферти за повече от 1500 игри и отстъпката може да достигне до 67 процента. Така че можете да се възползвате от страхотни сделки в eShop по време на разпродажбата.

Кои игри ще бъдат в продажба?

Nintendo все още не е споделил пълен списък с повече от 1500 игри, които ще бъдат в продажба, но издателят казва, че редица скъпоценни камъни ще се продават с отстъпка. Игрите, които ще се продават, включват New Pokémon Snap, The Legend of Zelda: Link's Awakening, Monster Hunter Rise, Dark Souls Remastered, Luigi's Mansion 3 и Xenoblade Chronicles Definitive Edition.

Ако искате да се възползвате от отстъпка за игри на Nintendo Switch, сега можете да оцените тези заглавия в офертата!

Тази публикация е редактирана на 9 юни 2022 г.

Популярна тема