5-те най-добри лаптопа за студенти през 2020 г

Съдържание:

5-те най-добри лаптопа за студенти през 2020 г
5-те най-добри лаптопа за студенти през 2020 г
Anonim

Acer Chromebook 314

Ученето не е евтино. Между учебниците, пътуванията с градския транспорт и може би наемането на студентска къща остава малко в края на опашката. Достъпният лаптоп със сигурност не е лукс.

Ако търсите лаптоп за вашето образование, за да извършвате чиста офис работа, Chromebook е удобно решение, като например Acer Chromebook 314. Лаптопите с операционната система на Google са малко тежки, имат много дълъг живот на батерията и стартиране много бързо. ChromeOS работи с приложения за Android и уеб базирани програми като Google Docs. Така че лаптопите не поддържат всички видове програми, но ако трябва само да въвеждате документи и да събирате Excel файлове за училище, Chromebook е идеалното решение.

Image
Image

HP 15s

Въпреки че Chromebook е евтин избор, ChromeOS няма да е за всеки. В някои училища и курсове лаптопът с Windows 10 е задължителен, защото трябва да се използват различни програми.

За щастие има и налични лаптопи с Windows на разумна цена. Например HP 15s в момента се продава. Този 15,6-инчов лаптоп има красив Full HD IPS дисплей и използва процесор Intel i3 от десето поколение и 8 GB RAM. Благодарение на 128GB SSD, вашият лаптоп се зарежда за нула време и програмите работят като чар. Какво повече бихте искали?

Image
Image

Asus S512FL

Ако ще участвате в курс, в който започвате с редактиране на снимки и/или видео, добра идея е да вземете лаптоп с процесор Intel i7. Благодарение на хипернишковостта, той ще работи много по-плавно и по-бързо в програми като Photoshop и Premiere.

Asus S512FL има процесор i7 от десето поколение, както и цветен 15,6-инчов IPS екран. Лаптопът от Asus също има специална графична карта, Nvidia GeForce MX250. Този графичен процесор не е предназначен за игри, но ще ви бъде полезен, когато сте натоварени с редактиране на снимки, видеоклипове или други неща.

Image
Image

Acer Spin CP311

Търсите ли много компактен лаптоп, който можете да поставите във всяка чанта, тогава има и Chromebook за вашите нужди. Вземете например Acer Spin CP311. Този лаптоп е висок само 11,6 инча и тежи само 1250 грама. Идеален за носене навсякъде.

Acer Spin CP311 също не е обикновен лаптоп, а може да се трансформира в таблет за нула време. Името Spin вече го разкрива малко, но екранът може да бъде напълно обърнат. Последният има и сензорен екран, така че можете да управлявате програмите и с пръсти.

Image
Image

Apple MacBook Air 2020

Ако искате комбинация от супер бърза производителност и лек дизайн, не можете да сбъркате с новия MacBook Air на Apple. С размер от 13,3 инча, MacBook Air е само няколко грама по-тежък от Acer Spin CP311 със 1290 грама. Можете също така да поставите лаптопа навсякъде, защото е ултратънък.

Apple MacBook Air използва процесор Intel i3 от десето поколение, вградена графична карта Intel Iris Plus Graphics 655, 8 GB RAM и 256 GB SSD за всички ваши снимки, видеоклипове и програми. MacOS на Apple също има за цел да получи най-добрата производителност от вашия хардуер, така че въвеждането на документи за редактиране на снимки ще върви като чар. Трябва да платите нещо за него, но тогава имате лаптоп, на който можете да се наслаждавате през цялата учебна година - и по-дълго.

Популярна тема