Най-готините функции на DiRT 5 - Състезание с Нолан Норт и Трой Бейкър

Съдържание:

Най-готините функции на DiRT 5 - Състезание с Нолан Норт и Трой Бейкър
Най-готините функции на DiRT 5 - Състезание с Нолан Норт и Трой Бейкър
Anonim

DiRT 5 ще бъде пуснат както на настоящото, така и на следващото поколение конзоли. За разлика от доста сериозното DiRT Rally 2.0, тази част е по-фокусирана върху аркадните състезания и настройката на вашия автомобил има малко по-малко значение. Този ъгъл също прониква в цялостната атмосфера на играта. Забавлението е от първостепенно значение и това, разбира се, не е възможно без тези страхотни функции.

Планк газ със собствен режим на кариера

Първо, разбира се, има голям основен режим: преминаване през собствената ви кариера. Още в началото чувате много познат глас, който ви говори от менюто. Да, това е Трой Бейкър! Не само, че името очевидно се римува много лесно, озвучаващият актьор, известен от Death Stranding и The Last of Us, между другото, е дал гласа си на DiRT 5. точно като Нолан „О, глупости, глупости, глупости“Север

След началното състезание той ви кани в отбора на AJ, за да започнете да печелите име и слава. И за да направите това, трябва да спечелите много състезания. Те се провеждат на доста различни места. Общо в играта има повече от 70 курса. Влизате в достатъчно континенти и отивате, например, от африканската савана до типичен терен Gymkhana в Манхатън. Достатъчно, за да ви забавлява много часове във всеки случай.

Image
Image

Редактирайте своя профил и автомобили

За тези от нас, които обичат да работят като crea bea, за да превърнат многото коли в играта в произведение на изкуството, има много опции за персонализиране. Освен възможността да подправите своя собствен профил с лога, стикери, фонове и псевдоним, можете също така да проектирате свои собствени ливреи. Функция с персонално докосване.

Не очаквайте много задълбочени опции, но DiRT 5 ви дава достатъчно свобода в персонализирането, за да създадете много различно изглеждащи автомобили. След това можете да го използвате в други режими, включително мултиплейър. Така че нека да видим кой ще има най-дебелата купа!

Image
Image

Сграда с детски площадки

Функция, която не сме виждали досега в DiRT 5, е Playgrounds. Този специален режим е свързан със създаването, споделянето и откриването на арени и курсове, създадени от самите играчи. Започвате с празна зона и бързо изграждате своята детска площадка от нулата като един вид лего рай.

Codemasters изглежда намира опростеността и интуитивния интерфейс за особено важни за тази функция. Въпреки че можете да използвате много различни предмети като горящи пръстени, рампи, тунели и знаци, ще имате тези неща, настроени преди дори да мигнете. Можете да тествате своя собствена писта по всяко време между тях. По този начин можете да видите дали определени завои наистина могат да бъдат достигнати по време на състезание, а не просто да изглеждате впечатляващо.

Image
Image

Това е само разделен екран

Мултиплейърът заема все по-голяма роля в игрите, това изглежда е тенденцията през последните години. В сравнение с ерата на PS2, има много малко игри за игра на разделен екран. DiRT 5 нарушава тази тенденция, защото можете също да играете тази състезателна игра заедно на дивана.

По-силен, локалният мултиплейър на DiRT 5 не е ограничен до двама играчи, но дори ви позволява да играете с трима приятели. Колко често виждаме, че екранът е разрязан на четири и вие играете една и съща игра с толкова много хора на една конзола? DiRT 5 впечатлява с тази функция, въпреки че вероятно ще може да се играе по-добре на PS5 и Xbox Series X, отколкото на своите предшественици.

Image
Image

Ефективност срещу качество на изображението

Тъй като DiRT 5 ще бъде една от първите игри от следващо поколение, които ще работят на наследен хардуер, Codemasters са направили добре, за да дадат на играчите избор как предпочитат да изживеят играта. На старите конзоли можете да избирате между по-добри графики при 30 кадъра в секунда или стабилни 60 кадъра в секунда, където жертвате известно качество на изображението.

DiRT 5 получава актуализация за PS5 и Xbox Series X (безплатна за собствениците на версията от текущото поколение), която дори увеличава броя на кадрите в секунда до 120. Освен това графиката не страда от по-силния хардуер.

Ако искате да научите повече за играта, прочетете нашата статия Всичко, което трябва да знаете за DiRT 5!

Препоръчано: