Топ 5 на най-добрите лаптопи с процесор Intel i9

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите лаптопи с процесор Intel i9
Топ 5 на най-добрите лаптопи с процесор Intel i9
Anonim

MSI GS75 10SFS

С мощен процесор и графична карта ще се генерира много топлина. Точно затова някои лаптопи за игри изглеждат като космически кораб от странна извънземна раса. И все пак, MSI доказва, че не е необходимо да носите цял лаптоп със себе си и че можете също да правите тънки лаптопи със спецификации от най-висок клас.

MSI GS75 10SFS е тънък лаптоп за игри с впечатляващ 17,3-инчов 1080p екран. Благодарение на IPS технологията всичко изглежда цветно и реалистично и с честота на опресняване от 300 Hz всичко ще лети над екрана ви супер гладко. За да го използвате оптимално, GS75 също така съдържа Nvidia GeForce RTX 2070 Super Max-Q и процесор Intel i9 10980HK. Добавете към това 16GB RAM и 1TB SSD и можете да продължите напред с този мощен лаптоп за години напред.

Image
Image

ASUS ROG Strix G732LXS

Когато става въпрос за лаптопи за игри, ASUS също е известно име, което пуска силни модели на пазара година след година. Флагманът на тайванската марка е ASUS ROG Strix G732LXS, който директно се конкурира с MSI GS72 10SFS.

G732LXS разполага и с 17,3-инчов 1080p IPS екран с честота на опресняване от 300 Hz. За разлика от MSI, ASUS избра само да направи крачка напред с графичната карта и да постави Nvidia GeForce RTX 2080 Super в нея. В комбинация с процесора Intel i9 10980HK, това ще осигури страхотно гейминг изживяване у дома или в движение. С 1TB SSD можете също така да съхранявате всичко безгрижно и когато закупите лаптопа сега, получавате безплатно и Marvel's Avengers!

Image
Image

HP Omen 15

Истински ли сте многозадачен и искате да извършвате повече от една дейност наведнъж на вашия лаптоп - или наистина ви липсва този втори екран в движение? - тогава HP Omen 15 е добър избор. По отношение на дизайна, HP отива крачка по-далеч от предишните две опции, с не един екран, а два екрана!

Основният дисплей е 15,6-инчов 1080p IPS дисплей с честота на опресняване отново от 300 Hz. Идеален за игри, но ако искате междувременно да предавате поточно и да следите чата си в Twitch, можете да го направите на втория екран. Този над клавиатурата е OLED дисплей, който кара цветовете да се открояват и черното е наистина черно. Изборът какво искате да се показва на него зависи изцяло от вас!

Nvidia GeForce RTX 2080 гарантира, че можете да играете с висока скорост на кадрите, докато процесорът Intel i9 9880H и огромните 32 GB RAM гарантират, че можете да стартирате други приложения във фонов режим необезпокоявани. Изобщо не е нужно да се притеснявате за съхранение, дори с 2TB SSD памет. Няма да искате нищо друго след една сесия на HP Omen 15.

Image
Image

ASUS Zenbook Pro Duo

Лаптопите, които обсъдихме в тази статия, всички попадат в категорията лаптопи за игри. Не всеки дава приоритет само на игрите и главно иска да работи продуктивно на лаптопа си и евентуално да се отпусне след това с игра или вечер с Netflix.

За тази целева група ASUS Zenbook Pro Duo е идеалният лаптоп. Това устройство се фокусира изцяло върху производителността с красив 15,6-инчов 4K OLED екран, който ще покаже цветовете на екрана възможно най-вярно. Идеален за работа, където това е много важно, като Photoshop или редактиране на видео. Освен това получавате безброй допълнителни опции, когато работите, поради втория 4K екран между клавиатурата и основния екран. Поставете и, например, удобни макроси или опции, които използвате много, докато работите. Това значително ще ускори процеса и с процесора Intel i9 10980HK, 1TB NVMe SSD и 32GB RAM не е нужно да чакате дълго преди крайният резултат да е готов.

В допълнение към тези мощни спецификации, ASUS Zenbook Pro Duo разполага и с Nvidia GeForce RTX 2060. Видеокартата може да не е толкова силна, колкото RTX 2070 или 2080 Super, но със сигурност е достатъчно добра, за да се насладите на повечето игри комбинация от средни до високи настройки. Ако също искате да се насладите на филм или сериал, няма по-добър екран от 4K OLED на Zenbook Pro Duo. Работен лаптоп у дома на всички пазари.

Image
Image

Apple MacBook Pro 16 Touch Bar

Въпреки че операционната система на Microsoft се подобри много с пускането на Windows 10, много хора, които работят ежедневно с редактиране на снимки и видео или програмиране, все още избират операционната система на Apple. Следователно те ще бъдат много щастливи с най-новия MacBook Pro в ръцете си.

Лаптопът на Apple няма IPS панел, а красив 16-инчов Retina дисплей с поразителна резолюция от 3072x1920. За разлика от останалите лаптопи в този топ 5, MacBook Pro не използва видеокарта Nvidia, а AMD, по-точно Radeon Pro 5500M. Програмите също се изпълняват с Intel i9 9880H и 16GB RAM и всичко се съхранява на 1TB NVMe SSD.

Над новата клавиатура има сензорна лента, която ви дава повече опции при редактиране на програми. Заема малко място, но предлага много повече възможности, достъпни за вас. Точно както познаваме Apple.

Популярна тема