„Forza Horizon 5 ще бъде пусната следващата година“

Съдържание:

„Forza Horizon 5 ще бъде пусната следващата година“
„Forza Horizon 5 ще бъде пусната следващата година“
Anonim

Тази новина излезе чрез обикновено добре информирания вътрешен човек на Xbox Джеф Гръб. Grubb може да бъде чут редовно в The Xbox Empire Podcast и наскоро донесе много големи новини. Гръб посочва в подкаста, че Microsoft ще пусне друга игра на пазара преди пускането на Forza Motorsport 8, Forza Horizon 5. Той също така вече ще има подробности за играта, като например къде се развива играта. Microsoft не е потвърдила нищо към момента на писане, но Grubb често беше на преден план около пускането на Xbox Series.

Новите игри съответстват ли на високото ниво на Forza?

Поредицата състезателни игри на Forza се пуска ексклузивно от Microsoft (Windows и Xbox) от години и все още е много популярна. Първата игра от поредицата игри, Forza Motorsport, се появи през 2005 г. Първата игра беше пусната само на Xbox по това време и пожъна незабавен успех. Вече сме почти на Forza Motorsport 8. Освен това през 2012 г. беше създадена поредицата Forza Horizon. Обикновено игрите се продават добре и получават възторжени отзиви.

На XGN, Forza Horizon 4, например, беше оценен с 9,5 от 10, Forza Motorsport 7 беше оценен с 8,5 от 10, а Forza Horizon 3 и Forza Motorsport 6 бяха оценени с 9 от 10. Ако две нови игри успяват да изравнят това ниво, така че ще се забавляваме много през 2021 г. в областта на игрите.

Популярна тема