Приложението Xbox в Windows получава етикет с очаквания за производителност за компютър

Съдържание:

Приложението Xbox в Windows получава етикет с очаквания за производителност за компютър
Приложението Xbox в Windows получава етикет с очаквания за производителност за компютър
Anonim

Microsoft добави етикет към приложението Xbox за Windows. Тя позволява на компютърните играчи да видят дали дадена игра работи правилно на техния компютър, преди да я изтеглят. Функцията, открита от The Verge, в момента се тества с ограничен брой игри, преди да бъде пусната за всички потребители.

Етикетът улеснява потребителите на компютри да разберат дали играта може да се играе на техния компютър. Например, ако една игра трябва да се играе добре, етикетът може да гласи „Трябва да играе страхотно на този компютър“. Все още не всички игри имат етикет, но няколко по-стари игри като Forza Horizon 4 и Minecraft вече имат етикет. За игри, които все още нямат очаквания за производителност, проверката за производителност все още не е налична.

Microsoft все още не е разработил подробно проверката на производителността, така че все още не е ясно дали етикетът се основава на препоръчителните спецификации или минималните спецификации за играта, или друга системна информация.

Тест етикет за производителност на компютър

Все още не е известно кога Microsoft ще направи етикета за производителност достъпен за всички потребители, но вече е възможно да се тества функцията. Потребителите могат да изтеглят приложението Xbox Insider Hub и да се запишат за предварителен преглед на Windows Gaming, за да получат достъп до тази пробна версия. Ако оценките на очакванията за производителност са надеждни, това е бърза и лесна алтернатива на инструментите на трети страни.йени

Популярна тема