Oddworld: Soulstorm отложен за 2021 г

Съдържание:

Oddworld: Soulstorm отложен за 2021 г
Oddworld: Soulstorm отложен за 2021 г
Anonim

Oddworld: Souldstorm е почти готов

Една неочаквана печалба: играта вече ще бъде пусната през пролетта на 2021 г., така че за щастие не трябва да чакаме много дълго. В края на миналата седмица, по време на The Game Awards 2020, разработчиците вече обявиха, че Oddworld ще бъде отложен, но сега те също излизат с изявление чрез своя Twitter канал.

Те показват, наред с други неща, че играта се отлага, защото искат да пуснат версията за PlayStation 5 едновременно с версията за PlayStation 4. Разбира се, това не трябва да става за сметка на качеството. Играта е „почти готова“, но те все още трябва да изчакат още малко, защото все още трябва да коригират последните грешки и биха предпочели да изчакат известно време, отколкото по-слаба игра да излезе на пазара.

Странен свят за 23 години

Най-новата игра на Oddworld със сигурност не е първата игра от поредицата. Първата игра Oddworld: Abe's Oddysee се появи преди повече от 23 години на PlayStation и Windows. През годините се появиха много повече игри и в началото на тази година беше пуснато повторно издание на Oddworld: New 'n' Tasty!, Oddworld: Stranger's Wrath и Oddworld: Munch's Oddysee за Nintendo Switch. Най-новата игра, Oddworld, ще бъде пусната в началото на следващата година за Nintendo Switch, PlayStation 4 и 5 и за Windows.

Популярна тема