„Microsoft ще пусне Windows 12 през 2024 г.“

Съдържание:

„Microsoft ще пусне Windows 12 през 2024 г.“
„Microsoft ще пусне Windows 12 през 2024 г.“
Anonim

Онези, които все още помнят 2015 г., може би са чували, че Microsoft смятат, че е възможно Windows 10 да бъде последната версия на операционната система. Съществуването на Windows 11 означава, че тези твърдения може да са били малко преждевременни. Според източници на Windows Central Microsoft ще пуска нова версия на Windows на всеки три години.

Тъй като Windows 11 излезе през 2021 г., това би означавало, че може да получим Windows 12 през 2024 г. Междувременно има планове да продължим да поддържаме Windows 11. Така че, както винаги, не е нужно да превключвате веднага.

Прочетете също: Популярността на Windows 11 е много разочароваща

Как изглежда поддръжката на Windows 11?

Microsoft също ще хвърли по-нататъшната поддръжка на Windows 11 още повече на лопатата. В момента компанията пуска голяма актуализация на съществуващи операционни системи всяка година. Но това ще се промени според източниците.

Вместо годишна актуализация, Microsoft ще избере няколко малки актуализации. Вътрешно компанията ще ги нарече „Моменти“. Те се пускат на всеки няколко месеца с нови функции, което също означава, че екипите за разработка не трябва да чакат толкова дълго, за да бъде пусната нова функция.

Популярна тема