Samsung започва масово производство на 90Hz OLED екрани за лаптопи

Съдържание:

Samsung започва масово производство на 90Hz OLED екрани за лаптопи
Samsung започва масово производство на 90Hz OLED екрани за лаптопи
Anonim

Samsung Display спазва обещанието си да увеличи производството на OLED екрани. Сега компанията обяви масово производство на 90 Hz OLED екрани с размер на лаптоп. Те ще бъдат в няколко нови 14-инчови лаптопа ASUS.

„Търсенето на лаптопи се е увеличило значително през последните месеци. Работата от вкъщи става все по-нормална, а ученето онлайн е нещо, което става все по-лесно. Независимо дали използвате лаптопа за училище, работа, игри или стрийминг, той ще бъде от полза за всички. Той отговаря на множество изисквания,” каза заместник мениджърът на ASUS Y. C. чен. Това съобщава The Verge.

Висококачествени OLED екрани

Samsung обяви, че 90 Hz OLED екрани са за хора, които искат да се наслаждават на по-високо качество, докато използват своя лаптоп. С тези нови екрани те правят крачка по-високо на пазара, на който Samsung е известен с добрата си технология за показване, която поддържа и добро качество на снимките

За всеки, който държи под око пазара на лаптопи, тази новина не е изненада. Samsung вече обяви през януари, че ще увеличи производството, но тогава не бяха посочени партньори. Скоро ще стане много по-често да се среща OLED екран на по-евтините преносими компютри. Така че това е добра новина за потребителите, които не искат да плащат най-високата цена за лаптоп с OLED екран.

Популярна тема