WhatsApp идва с напълно ново приложение за Windows

Съдържание:

WhatsApp идва с напълно ново приложение за Windows
WhatsApp идва с напълно ново приложение за Windows
Anonim

Вече имаше WhatsApp Desktop, но за да използвате това приложение, телефонът ви трябваше да остане онлайн. С новото приложение трябва да сдвоите телефона си само веднъж, след което ще продължите да получавате съобщения и известия в приложението за Windows, дори ако телефонът ви не е свързан. По този начин можете да продължите да използвате WhatsApp, ако например нямате някъде безжична интернет връзка, но имате LAN връзка за компютър.

Вече можете да изтеглите актуализираното приложение WhatsApp Desktop от Microsoft Store. WhatsApp посочва някои други предимства на новото приложение. Това го прави по-бърз и по-надежден. Освен това е оптимизиран за Windows, което не беше случаят със старите приложения.

Настройването на новото приложение първоначално работи по същия начин, както преди. Трябва да сканирате QR код в настолното приложение чрез WhatsApp на телефона си. Но след това вече нямате нужда от телефона си за приложение на работния плот.

Ще бъде ли актуализиран и WhatsApp за Mac?

В момента новото приложение е достъпно само за Windows, но се работи по версия за Mac. Ако искате, можете да изтеглите бета версия, за да използвате и тествате приложението точно сега. WhatsApp Web също все още е опция за потребителите на Mac и Windows.

Препоръчано: