5 уникални функции на MSI Crosshair 15 подред

Съдържание:

5 уникални функции на MSI Crosshair 15 подред
5 уникални функции на MSI Crosshair 15 подред
Anonim

клавиатура с подсветка на спектъра

Започваме с клавиатурата Spectrum Backlight. Този се откроява от първия момент благодарение на персонализираното RGB осветление. Това може да бъде персонализирано според нуждите ви чрез Mystic Light в MSI Center, предварително инсталирана програма.

Самата клавиатура е нещо повече от основните клавиши. Регистрационният номер също е интегриран в лаптопа, така че можете да използвате Crosshair и извън игрите.

Image
Image

Уникален дизайн

За щастие, не е нужно да се притеснявате, че клавиатурата не е настроена. Точно обратното е, защото MSI Crosshair изглежда футуристично, но и стилно. Корпусът е в матово сив цвят, а добре познатият дракон от MSI се откроява чрез лъскаво лого. В допълнение към дракона, MSI също обявява, че те са създателите, но виждаме това по-често при лаптопите.

Когато отворите лаптопа, става ясно, че имате истински лаптоп за игри в ръцете си. Клавиатурата, която дава дискотечно парти, е заобиколена от мащабен модел, който осигурява на ръцете ви добър захват. Дисплеят също изглежда просто спретнат и е придружен само от логото на MSI и малка вградена уеб камера.

Image
Image

Качествен екран

Самият дисплей също може да е там. Това ви дава, където и да сте, 1440p резолюция и също има честота на опресняване от 165Hz. По този начин можете да сте сигурни, че геймплеят е гладък като бучка масло, която скърца през горещ тиган. Има дори вариант на лаптопа с 360Hz екран, но тогава трябва да изберете 17,3-инчовия лаптоп.

Разбира се, беше избран IPS панел независимо от модела. Това работи чудесно на лаптопи, тъй като широкият зрителен ъгъл прави екрана гъвкав за потребителя, докато цветовете остават красиви.

Извънземни постижения

Окото иска да се наслаждава, разбира се, но за да получите производителност на играта на извънземно ниво, всичко трябва да е точно под капака. За щастие, ще намерите топ материал под капака на този 15-инчов лаптоп. Всичко започва с процесора Intel i7 от 12-то поколение, включен в MSI Crosshair 15.

Добавете към това видеокартата Nvidia 3060 и можете да разчитате на чудесна производителност. MSI само вдига летвата с една стъпка по-високо. Crosshair 15 получава 140W TPG усилване, което издига производителността на по-високо ниво. Усилването на TPG доближава производителността до (и в някои случаи повече) тази на лаптоп с RTX 3070 видеокарта.

Image
Image

Специално издание

И накрая, има и специално издание на MSI Crosshair. 15-инчовият модел може да се намери в стила на Rainbow Six Extraction. Новата игра на Ubisoft заема централно място в специалното издание на MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction.

Следователно лаптопът е снабден с жълта боя около клавиатурата, която постепенно става зелена, след което долната половина на клавиатурата просто отново става сива. Можете също веднага да вземете пакета Tom Clancy's Rainbow Six Extraction Deluxe Version, който съдържа играта, готина подложка за мишка и мишка за игри.

Тази статия е в сътрудничество с MSI.

Популярна тема