Поток: PeperTV и XGN оцеляват след извънземните в Rainbow Six Extraction

Съдържание:

Поток: PeperTV и XGN оцеляват след извънземните в Rainbow Six Extraction
Поток: PeperTV и XGN оцеляват след извънземните в Rainbow Six Extraction
Anonim

От 2021 г. отново усетихме вкуса на предаването на живо в XGN. Там, където вече сме на живо в Twitch всеки петък, ще станем изключително големи следващия петък. От 14 часа ще бъдем на живо заедно с PeperTV и ще започнем с Rainbow Six Extraction, за да отпразнуваме пускането на MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition. Това е специална версия на лаптопа MSI Crosshair, която е изцяло посветена на новата игра на Ubisoft.

Luuc ще се включи на живо от 14:00 часа в нашия Twitch канал, за да разгледаме отблизо новата игра и да поставим лаптопа в светлината на прожекторите. Можете също да се насладите на нашите приключения в Rainbow Six Extraction чрез PeperTV. Разбира се, новият лаптоп с QHD 165Hz екран ще мине, където ще обсъдим всички части, които правят лаптопа толкова специален. С това имаме предвид например видеокартата MSI RTX 3060, която е под капака и разбира се процесора Intel i7.

Разбира се, ние също ще се опитаме да отговорим на всички ваши въпроси по време на потока, така че не се колебайте да разговаряте в чата! Вижте канала на XGN Twitch по-долу за предаването на живо този петък!

PeperTV и XGN Stream представят XGN Cast

Разбира се, петък следобед в Twitch канала на XGN още не е приключил. От потока с PeperTV ние просто продължаваме с XGN Cast. Новият епизод на подкаста XGN ще бъде записан на живо в 17:00 ч., така че се пригответе за това след потока Rainbow Six Extraction. Ще дойдеш ли да погледнем в петък? Кажете ни в коментарите!

Този поток е в сътрудничество с MSI.

Популярна тема