Lenovo пуска нови лаптопи за игри Legion

Съдържание:

Lenovo пуска нови лаптопи за игри Legion
Lenovo пуска нови лаптопи за игри Legion
Anonim

Тези, които търсят нов лаптоп за игри, скоро ще получат опция. Lenovo идва с нови лаптопи Legion. По думите на Lenovo, Legion 7 и 7i са най-мощните 16-инчови лаптопи за игри в света.

Вземете нов лаптоп с bo.com Изберете отстъпка

Лаптопите от това поколение са най-тънките и леки лаптопи, които Lenovo някога е пускала. Те са с дебелина само 19 милиметра, докато вариантите „Slim“намаляват още 3 милиметра. Legion 7 и 7i тежат 2,5 килограма, което прави моделите Slim спретнати 2 килограма.

Лаптопите имат съотношение на страните 16:10 и честотата на опресняване може да бъде до 240 Hz в зависимост от модела. Лаптопите се предлагат във вариант Intel (CPU до дванадесето поколение Intel Core) и AMD вариант (CPU до AMD Ryzen 9). Също така по отношение на GPU има солиден хардуер, с Nvidia GeForece RTX 3080 Tiu или AMD Radeon RX 6850M XT.

Кога ще се появят лаптопите Legion 7?

Ако всичко това звучи като музика за ушите ви, не е нужно да чакате твърде дълго. Legion 7 и Legion Slim 7 ще бъдат на пазара през юни. Моделите 7i ще последват през юли. Legion Slim 7 е най-евтиният лаптоп с начална цена от 1899 евро, след което цените се повишават до начална цена от 2999 за Legion 7i.

Популярна тема