Лаптопите MSI Back 2 School са страхотни за училище и за забавление

Съдържание:

Лаптопите MSI Back 2 School са страхотни за училище и за забавление
Лаптопите MSI Back 2 School са страхотни за училище и за забавление
Anonim

MSI Ste alth 15M

Ste alth 15M е най-тънкият и лек 15-инчов лаптоп за игри в света! MSI създава перфектния баланс между мобилност и производителност със Ste alth 15M. Това прави този лаптоп идеален за студенти, както и стилният дизайн. Можете също да се насладите на игри на този лаптоп след училище!

Лаптопите за игри вече не трябва да са толкова тежки или обемисти и Ste alth 15M е най-добрият пример за това. Този лаптоп за игри е направен като най-добрият мобилен лаптоп за игри, който позволява на всеки геймър да играе най-новите AAA игри с лекота. Независимо от времето или мястото, със Ste alth 15M игрите са винаги наблизо.

Image
Image

С мощния хардуер на Ste alth 15M можете да превърнете всяка стая в идеалното място за игри. Процесорът Intel Core i7-1280P в комбинация с Nvidia Geforce RTX 3060, 16GB RAM и 512GB SSD осигуряват върховно гейминг изживяване. Освен това имате изключително плавно изживяване с екрана от 144 Hz.

Оборудван с най-новото поколение Nvidia Geforce RTX 3060, можете да изпитате най-новите функции като проследяване на лъчи в реално време в този лаптоп, така че светлинните ефекти и отраженията да изглеждат реалистични. DLSS също е 2.0, което поддържа вашата честота на кадрите висока и стабилна при високи разделителни способности. С Nvidia Dynamic Boost 2.0 и NVIDIA Reflex комуникацията между вашата видеокарта и процесора е оптимизирана за гладко изживяване без заеквания. Скоростата е изключително важна за геймърите. Поради тази причина Ste alth 15M е оборудван с Thunderbolt 4, който поддържа скорост до 40Gbps. В допълнение, вашето SSD може да използва екстремни скорости до 7,88 GB/s благодарение на най-новата технология PCIe Gen 4. Дългите времена за стартиране вече са нещо от миналото.

Image
Image

MSI Ste alth GS77

Искате ли малко повече мощност и малко по-бързо, например за тежки програми, от които се нуждаете по време на обучението си? Тогава определено разгледайте Ste alth GS77.

MSI обединява мощен хардуер в Ste alth GS77, който осигурява най-добрата производителност за игри на високо ниво. Процесорът Intel Core i9, заедно с Nvidia Geforce RTX 3080Ti, осигуряват изключителна скорост, така че можете да играете любимата си игра на най-високите настройки без никакви проблеми. Освен това има и до 64 GB RAM и 2 TB SSD памет, така че имате достатъчно място за съхранение на вашите игри.

Потърсете най-доброто гейминг изживяване с MSI Ste alth GS77. Този лаптоп предлага не само най-добрия хардуер, но и скорости на дисплея, за които всеки е-атлет мечтае. Дисплеят има 240Hz панел и е един от най-бързите налични в момента. Вече няма да пропуснете нито един детайл, защото забавянето при въвеждане и фантомите са нещо от миналото.

MSI Ste alth GS77 не само има мощен хардуер в тесния си корпус, но също така и батерия от 99,9 Whr, максимумът, който можете да вземете в самолет. Освен това, 2TB SSD гарантира, че можете да играете игри или да работите по проекти навсякъде, без интернет връзка. Онлайн хранилище или облачна услуга не са необходими с това количество хранилище. Разбира се, можете да използвате лаптопа перфектно и у дома.

Ste alth GS77 също има повече от достатъчно USB портове, включително Thunderbolt 4 връзка за преместване на файлове със светкавична скорост. Освен това можете да свържете максимум два монитора, като използвате HDMI и Thunderbolt връзка.

Image
Image

MSI Summit E16 Flip

Ако вие, като студент, не искате непременно да играете на вашия лаптоп, но предпочитате многофункционален лаптоп, тогава определено трябва да погледнете Summit E16 Flip. Искате ли да извлечете максимума от училищната си работа, да оптимизирате работния процес и очаквате ли вашият лаптоп да допринесе за това? Тогава MSI Summit E16 Flip е преносимият компютър за вас.

Summit E16 Flip е комбинация от модерен дизайн и модерна технология, за да вдъхнови бизнес потребителите. Summit E16 Flip разполага със сензорен екран със съотношение 16:10, за да направи този лаптоп компактен и многофункционален. Оборудван с до Nvidia Geforce RTX3050Ti и захранван от най-новото поколение процесор Intel Core i7, насладете се на най-високата производителност със Summit E16 Flip.

Всички лаптопи от серията MSI Summit са стандартно оборудвани с хардуерен TPM 2.0 за оптимална защита на файлове и пароли. В допълнение преносимите компютри са оборудвани с инфрачервена уеб камера, скенер за пръстови отпечатъци и лиценз за Windows Pro. Така че можете да бъдете спокойни, че вашите данни са защитени, но все пак бързо достъпни за вас.

С MSI Summit E16 Flip можете да започнете, където и когато пожелаете. Summit E16 Flip тежи само 1,9 кг и можете лесно да го носите навсякъде. След като пристигнете на място, търсенето на електрически контакт е нещо от миналото. Благодарение на дългия живот на батерията на Summit E16 от 20 часа, можете лесно да работите през целия ден.

Скоростта е изключително важна за бизнес професионалистите, времето разбира се е пари. Поради тази причина Summit E16 Flip е оборудван с 2 Thunderbolt™ 4 връзки, които поддържат скорост до 40Gbps. В допълнение, вашият 1TB SSD може да се възползва от екстремни скорости до 7,88 GB/s благодарение на най-новата технология PCIe Gen 4. Дългите времена за стартиране вече са нещо от миналото.

Бихте ли предпочели друг лаптоп? MSI има много повече оферти по време на промоцията Back 2 School, които можете да проверите тук:

Тази статия е в сътрудничество с MSI.

Популярна тема