„Apple работи върху най-големия MacBook Air досега“

Съдържание:

„Apple работи върху най-големия MacBook Air досега“
„Apple работи върху най-големия MacBook Air досега“
Anonim

Анонимни източници съобщават на Bloomberg, че Apple прави по-голям MacBook Air. Компанията наскоро обяви 13,6-инчов модел, който вече беше малко по-голям от предишните модели. Apple би искала да направи нещо по въпроса скоро.

15-инчовият MacBook Air трябва да бъде пуснат през пролетта на 2023 г. Спецификациите на лаптопа все още не са известни, но се казва, че е по-голяма версия на MacBook, който беше обявен по-рано тази седмица. В този случай 15-инчовият вариант вероятно би бил почти същия вътрешно.

Твърди се също, че Apple работи върху 12-инчов MacBook. Това би бил най-малкият лаптоп, който Apple е правил от дълго време. През 2019 г. производството на последния MacBook с този формат беше спряно.

Image
Image

Много слухове за Apple

Напоследък има много слухове около Apple. Това отчасти се дължи и на пускането на бета версията на iOS 16, в която се правят интересни открития. В резултат на това изглежда много вероятно iPhone 14 да има винаги включен дисплей.

Друга голяма промяна, която може да настъпи в Apple, е зарядното устройство. ЕС иска всички компании, включително Apple, да преминат към едно стандартно зарядно устройство в рамките на една или две години. Това може да означава краят на Lightning порта, който Apple сега използва.

Популярна тема