Съвет: сега можете да закупите Xbox Series S с голяма отстъпка

Съдържание:

Съвет: сега можете да закупите Xbox Series S с голяма отстъпка
Съвет: сега можете да закупите Xbox Series S с голяма отстъпка
Anonim

Вече можете да закупите Xbox Series S в bol.com за 269 евро благодарение на добрата отстъпка. С това можете да спечелите игри от следващо поколение на много добра цена. Обикновено конзолата на Microsoft струва 299 евро. Така че това е 30 евро отстъпка за вашата покупка.

Това се отнася за по-евтиния вариант на системите Xbox от следващо поколение. Например, за разлика от Xbox Series X, Series S няма дисково устройство. Освен това конзолата не може да стартира игри в 4K. Трябва да направите максимум 1440p Xbox Series X е само с 200 евро по-скъп от Xbox Series S и на практика се оказва по-труден за получаване.

Постоянният недостиг на чипове причинява тези проблеми главно за Microsoft (и PlayStation 5 на Sony), но проблемите не са толкова лоши за Xbox Series S. Тази конзола е много по-достъпна и според слуховете се продава по-добре от Series X.

De bol.com 7 дни започна

Xbox Series S далеч не е единствената сделка, която може да се намери на bol.com в момента. Има много продукти с отстъпка, включително набор от игри с 30 процента отстъпка. За щастие сме изброили някои от най-добрите сделки за вас в този преглед.

Тази публикация е актуализирана на 23 май 2022 г.

Популярна тема