Чисто нов таблет Samsung само днес с много отстъпка

Съдържание:

Чисто нов таблет Samsung само днес с много отстъпка
Чисто нов таблет Samsung само днес с много отстъпка
Anonim

Въпреки че обявяването на първия iPad все още беше малко шега за таблетите, устройствата оттогава се превърнаха в обичайно лице в технологичния пейзаж. Следователно през 2022 г. таблетите могат да се справят с много задачи и са идеално между смартфоните и лаптопите по отношение на възможности и производителност.

Винаги ли сте искали таблет или ако старият ви трябва да бъде сменен, днес е идеалният момент да вземете нов. В bol.com в момента можете да се възползвате от ежедневна оферта за Samsung Galaxy Tab A8 (2022). Този модел беше пуснат на пазара само преди няколко месеца и обикновено не виждаме толкова големи намаления да се случват скоро. Така че направете своя ход бързо, преди действието да е приключило!

Какви спецификации има таблетът Samsung?

Тъй като най-новата версия на Samsung Galaxy Tab A8 току-що беше пусната на пазара, можете разбира се да очаквате най-новия софтуер. След това таблетът излиза от кутията с Android 11. Можете също така да се насладите на голям 10,5-инчов екран с резолюция не по-малка от 1920x1200 пиксела. Следователно всичко ще изглежда много рязко на екрана.

Не е нужно да се притеснявате и за батерията, защото Samsung е предоставил голяма батерия от 7040 mAh, която лесно може да издържи цял ден. Ако вътрешната памет от 32 GB не е достатъчна, винаги можете лесно да я надстроите по-късно благодарение на MicroSD слот.

Популярна тема